Mielipiteet

Puolueiden huolenaiheet

Nyt on Suomessa kovasti huoli siitä, että yksi puolue on saanut kannatusluvut nousemaan yli muiden puolueiden ja kannatus näyttää yhä kasvavan. Valtaosa muiden puolueiden kannatuksesta on hiipumassa. Kysymys kuuluukin MIKSI? Suurimman kannatuksen saanut puolue (PS) on huolissaan Suomen kansalaisten toimeentulosta ja pitää ykkösasianaan saada maan talous omavaraisemmaksi (Suomi nousuun) ja on huolissaan nykyisen hallituksen menettelytavoista. Rahoja ei pidä jakaa ympäri maailmaa ja oman maamme köyhät unohdetaan.

Suurimman kannatuksen saaneen puolueen toiminta on hyvin perusteltu ja muiden puolueiden on hankala kaataa tätä nousupuoluetta. Maan hallitus (myös entinen) jakaa rahapulassa olevan Suomen varoja ympäri maailman. Mielestäni entiset eurooppalaiset siirtomaita omistaneet valtiot ovat vastuussa kehitysmaiden avuntarpeesta. Nämä valtiot ovat jopa vuosisatoja käyttäneet hyväkseen alusmaittensa luonnonrikkauksia ja työvoimaa. Myös väestön koulutus, terveys ja huolto on laimin lyöty.

Jakorahaa saadaan nyt myymällä valtion (kansan) omaisuutta, ja tämän seurauksena on yhteiskunnan talouden heikkeneminen, kun varat menevät Suomesta pois.

Suomen tulevaisuus voidaan heikentää myös väärällä ilmaston muutospolitiikalla. Työpaikat katoavat maihin, joissa ei ilmastonmuutoksesta kanneta huolta. Tämä on yksi esimerkki, jolla koko Suomen tulevaisuus tulee heikkenemään. Työttömyys tulee täällä kasvamaan. Meillä ei ole edes omille kansalaisille töitä, ja vielä halutaan tuoda halpatyövoimaa muualta. He eivät elä palkallaan Suomessa, vaan joutuvat hakemaan asumiseen ja toimeentuloonsa valtion avustusta. Yritykset siitä voitot keräävät ja me kansalaiset maksamme veroina halpatyövoiman toimeentulon ja kaikki muut kulut.

Laivatilaus esimerkiksi meni hiiltä käyttävälle Puolalle ja suomalainen yritys jäi ilman tilausta. Tämä on osaltaan yksi hyvä esimerkki siitä, miten Suomessa arvostetaan taloudellista hyötyä enemmän kuin muita arvoja. Olisi hyvä tietää, mitä hallitus tähän vastaa. Sama hallitus julistaa kansalaisille aivan toisenlaisia arvoja. Ne maat, joiden maaperässä on öljy, kivihiili, kaasu ja muut luonnon rikkaudet, eivät varmastikaan niistä luovu. Valtion puheet ja teot ovat tositilanteessa ristiriitaiset.

Ei ole ollenkaan ihme, että kansalaiset haluavat vaihtaa puoluetta ja päättäjiä.

Asioita pohtinut ja itsekin huolestunut Suomen tulevaisuudesta.

Uusimmat

Fingerpori

comic