Mielipiteet

Salkkareista tullut lapsille kauhu

Television Salatut elämät oli vielä vuosi sitten siisti perhe-elämästä kertova alkuiltojen kokoperheen viihdeohjelma. Tiedän, että sitä katsotaan perheissä kaikkien ohjelmana, aina 3-vuotiaasta mummuun ja vaariin asti. Ainakin oluen ja viinin juontia ja juopumista näytetään joka ilta, sitten sänkyhommia ja aamulla alasti, tai vähissä vaatteissa heräämistä saman peiton alta.

Myös pikkulapset katsovat, kuinka autolla ajetaan toisen päälle, pannaan käsirautoihin ja poliisit vievät putkaan, Myös asetta ohimolla näytetään, vain laukaisu puuttuu.

Viime perjantain (8.5.) ohjelma oli oikein huippu. Näytettiin juopottelua ja huumeiden käyttöä opetteleville nuorille ja vähän vanhemmillekin, kuinka huone pannaan asumiskelvottomaksi rikkomalla kaikki irtain. Sitten poistutaan kuka minnekin ja pääosaa näyttelevä nainen poistuu työpaikalleen tuoliin nukkumaan.

En tiedä, mitä muut varttuneet papat ja mammat ajattelevat, mutta minun mielestä ohjelmaa pitäisi paljon siistiä, taikka siirtää alkamisaikaa 19.30:stä 2 – 3 tunnilla myöhemmäksi, jolloin toden näköisesti ainakin alakouluikäiset lapset olisivat jo nukkumassa.

Ulkolaisissa ohjelmissa näytetään pahuutta, tappeluja ja sotimista ihan riittävästi, mutta niitä pitää lukea jota lapset eivät osaa ja vanhat eivät pysy muuten mukana. Siis uusia suomalaisia ohjelmia alkuiltoihin.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti