Mielipiteet

Samassa veneessä

Oletteko hyvät ihmiset ollenkaan ajatelleet, että kaikki maailman ihmiset ovat samassa uppoavassa veneessä, jossa on valtava reikä pohjassa. Tämä vene on jo pystyssä niin kuin Titanic. Mitään ei ole enää tehtävissä, kukaan ei voi enää tilannetta muuttaa.

Maailman viisaimmatkin ateistisetkin tiedemiehet ovat tunnustaneet, että ihmisen elämä maailmassa tässä muodossa loppuu 30 vuoden sisällä. Ja tästä on jo kulunut muutama vuosi. Jos jäätiköt sulavat tätä vauhtia, niin vesi valtamerissä nousee mielettömästi, ja jos jäätiköt loppuvat, niin tiedemiehet sanovat vesien nousevan huipussaan monta metriä. Monet valtiot jäävät kokonaan veden alle ja eihän vesi jää rannikoille, nouseehan vesi jokiakin pitkin kauas sisämaahankin.

Kyllähän vihreiden hätä ilmastosta on todellinen, muistan jonkun entisen vihreiden ministerinkin sanoneen, että piankin voi tulla Suomeenkin jopa miljoona pakolaista, jotka eivät kysy lupaa saako tulla. Mitä tekisitte, jos itse jäisitte veden varaan, kun monet maat hukkuvat kokonaan veden alle. Sitä emme kukaan voi sanoa, minkälainen hätä on tulossa, kun Alaskasta ja Venäjältäkin jo kuuluu hätähuutoja siitä, kun ikirouta on alkanut niissäkin maissa sulaa.

Ja merien lämpeneminen vaikuttaa siihen, että kaikenlaiset myrskyt maailmassa lisääntyvät, juomavedet saastuvat ja loppuvat monista maista ja ovat jo nyt loppuneet monin paikoin. Nyt ollaan jo nähty, kuinka ilmasto on täysin muuttunut, ympäri maapalloa on valtavia tulipaloja, joita ei enää meinata saada sammumaan. Ja Venäjällä ei enää taideta yrittääkään sammuttaa, kun valtavista metsäalueista puuttuvat tietkin, ettei pääse edes lähellekään.

Kaiken tämän ovat saaneet aikaan pahat ja ahneet ihmiset, jotka kaatavat suruttomasti sademetsiä, joiden pitäisi olla tavallaan maapallon keuhkot. Suomen ilmastoteot tällä hetkellä eivät todellakaan enää auta mitään. Kiina ja Intia ja kymmenet muutkaan maat eivät välitä yhtään meidän ilmastomurheistamme. Varmasti eivät muuta omaa elämäntapaansa, eivätkä voikaan köyhät ihmiset.

Kyllä nämä tiedot on Jumala Raamatussa aikoja sitten ilmoittanut, että maa saastuu asukkaiden alla, linnut ja kalat kuolevat, jossakin vaiheessa meretkin saastuvat lopullisesti. Tyynellämerellä on jo nyt Uudenmaan kokoinen lautta jätemuovia. Luuletteko tämän kaiken sattuneen alkuräjähdyksestä? Loppuräjähdys tästä on minun mielestäni ennemmin tulossa.

Kun on asiat kunnossa Jumalan kanssa, niin ei tämäkään paljon hetkauta, ainakaan minua.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic