Mielipiteet

Sammonryöstö Suomen tuella

Perinteisesti yrittäjät on alistettu rahoittajien, verohallinnon ja ay-liikkeiden mielivaltaan. Neljänneksi peluriksi on tullut ulkomaisten jättien lobbariarmeija. Se takoo Brysselissä 15 000 hengen armeijalla direktiivejä, joita eduskuntamme harmonisoi kritiikittä täkäläisten voimakoneistojen tuella.

Politiikan pelit ja henkinen laiskuus tuhoavat kansanvaltamme. Puolustusvoimain ex-komentajan loikka lobbarin astaloksi paljastaa ”salaiset” maan tavat. Osta lobbari, niin saat koko maan. Korona on nyt viides mahti, joka pudottaa yrityksiä polvilleen ilman omaa tuottamusta.

Kritiikittä kasvanut virkamieskoneisto synnyttää luovan alan yrittäjiä ”epäonnistujia” lähes sarjatyönä. Niiden arvo työllistäjänä ja veron kerryttäjänä pitää nähdä viimeistään nyt. Edustamamme viihdeteollisuus osoittaa, mitä tapahtuu, kun esiintyvä taide iskee hanurinsa penkkiin. Lähtien pikkukylien soittoruokaloista Seinäjoelle tai Savonlinnaan, voi laskea taitelijoiden ja hittien vetovoiman luoma miljarditalous.

Tätä sammonryöstöä Suomi on tukenut laeilla ja asenteilla. Ulkomaan opeilla ”marinoidut” ministerit ja virkamiehet kieltäytyvät kuuntelemasta kotimaista ääntä!

Business Finland on nyt tikunnokassa, mutta myös Finnvera ja ELY -keskukset on läpivalaistava. Kukaan ei saa ottaa enää nokkiinsa, saati vastata rakentavan kritiikkiin kostamalla. Kyseessä on 30 vuoden kollektiivinen harharetki, vaikka kotimaisen edun valvominen kuuluu virka- ja ministerivalaan!

Oma lukunsa on kotimaisen levyteollisuuden kilpailukyvyn mureneminen. Korona vaatii nyt jokaiselta nöyrtymistä, sopeuttamista ja muutosta.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti