Mielipiteet

Seutu menossa kohti parempaa

Silmäni ja korvani ovat viimeaikoina havainneet Forssan ja ympäristön olevan menossa kohti parempia aikoja. Sanojeni tueksi haluan nostaa ensimmäiseksi tämän meidän tukijalkamme Forssan Lehden, joka on alueemme tärkein tiedon levittäjä. Ilman tätä lehteä eläisimme pimennossa. Toimitus on tehnyt päätöksen muuttaa lyhyiden sääntöä siten, että nimimerkit eivät pääse huutelemaan asiallisten artikkeleiden perään. Toimittajien ja mielipidekirjoittajien nimellään imaisemat asiat perustuvat tosiasioihin, ovat siis faktaa, elikkä luotettavaa tietoa. Lasken myös pakinoitsijat mielipidekirjoittajiin, sillä pakinoihin liittyy aina myös mielipide, ainakin rivien väliin.

Forssan Lehti on hyvillä kuvitetuilla artikkeleillaan pitänyt levikkialueen väen tietoisena monitoimikeskuksen rakentamisen eri vaiheista. Kaupunginhallitus on viisaudessaan päättänyt asettua isomman liikuntasalin kannalle. Isommalle salille on pyyntöä, jos se varustetaan katsomolla kunnollisine istuimineen, joka palvelisi myös juhla-areenana. Hyvän salin ansiosta poistuisi Forssaa vaivannut puute isosta kokoontumistilasta. Toivon valtuuston hyväksyvän hallituksen esityksen.

Päättäjien joukossa on aina irtopisteiden kerääjiä, jotka sanovat pelkäävänsä velkaantumista. Siihen voin vastineeksi todeta, että moni oman kodin rakentaja tai asunto-osakkeen ostaja, olisi jäänyt ilman kotia, jos ei olisi uskaltanut ottaa lainaa. Se on nykyaikaa, jota käytetään aina isoissa hankkeissa ja lainaa on nykyään tarjolla kohtuullisilla koroilla. Joten jätettäneen tällä kertaa irtopisteet antamatta.

Noin 21 miljoonaa on aika vaatimaton summa kouluasian saamisesta hyvään kuntoon. Rakennettiinhan Koijärvellekin uusi koulu, eikä sitä ole tarvinnut katua.

Erkki Kaakinen

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti