Mielipiteet

Suomen lainsäädännön häpeä - Eläimeen sekaantuminen on kriminalisoitava

Nykypäivänä on – saavuttaakseen asialle näkyvyyttä ja yleistä tietoisuutta – tapana perustaa mielenosoitus tai jokin kulkue ajettavan asian puolesta.

On aivan käsittämätön vallitseva lainsäädännön tila se, että Suomessa ei eläimeen sekaantumista luokitella rikokseksi! Maailman mittakaavassa kyseinen asia on kriminalisoitu ja luokiteltu perversioksi. Suomi, Unkari ja Romania ovat Euroopassa ainoat maat, jotka sallivat eläimeen sekaantumisen! Maailmassa tätä eläimeen sekaantumista pidetään kriminalisoitavana ja perversiona seksuaalisuuden harjoittamismuotona lähes sataprosenttisesti ja siitä joutuu kiinni jäädessään oikeuteen.

Koska Suomi lähtee eurooppalaistumaan ja sivistymään tältä osin?

Vihreät aloittivat poliittisen vaelluksensa tukkimalla aikanaan ojia Koijärvellä. Nyt, kun he ovat hallitusvastuussa, niin heillä olisi mahdollisuus, mikäli metsien museoittamis- ja uusien metsäteollisuuslaitosten perustamiskieltosuunnitelmakiireiltään ehtivät, tukkia tämä häpeällinen lainsäädännöllinen vuoto.

Silloin tällöin olen törmännyt väittämään, jossa vihreitä väitetään luonnon, ympäristön, ja eläinten suojelijoiksi – korjatkaa, jos olen väärässä.

Heräävätkö lainsäätäjät viimeinkin vai pitäisikö Suomessa tämänkin asian suhteen lähteä marssimaan ja mieltään osoittamaan kaduille ja perustaa esimerkiksi vaikkapa kulkue, joka tarvittaessa vuosittain tai kuukausittain toisi julkiseen tietoisuuteen ja keskusteluun sen vaatimuksen, että eläimillä on oikeus seksuaaliseen koskemattomuuteen ihmisten suhteen?

Taimenen kalastamisesta ja sen ottamisesta ruoaksi seuraa oikeusprosessi ja tuhansien eurojen lasku. Alle 18-vuotias syyllistyy rikokseen niin ikään, mikäli hänellä on taskussaan tähtisadetikkuja. 16-vuotias tyttö voi tehdä abortin eikä hänen eikä terveysviranomaisten tarvitse kertoa asiasta tytön vanhemmille, mutta eläimeen sekaantuja saa sekaantua edelleen vapaasti.

Sivistysvaltio?

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti