Mielipiteet

Suomi–Krimi

Suomen kokoomuslainen sisäministeri Mykkänen sanoi 19.09 YLE:n pääuutislähetyksessä estävänsä puolustusministeri Niinistön ajaman lakiehdotuksen läpimenon. Lailla oli tarkoitus estää kaksoiskansalaisten (esim. Suomi-Venäjä) pääsy puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen sotilasvirkoihin.

Sisäministerimme perustelut olivat yllättäen kielipoliittisia! Suomihan on virallisesti kaksikielinen maa, koska meillä on n. 3,5% kansasta ruotsinkielisiä ja heistä muutamalla prosentilla on kaksoiskansalaisuus.

Näiden muutaman ruotsinkielisen kaksoiskansalaisen vuoksi avataan portit myös venäläisille em. sotilasvirkoihin. Nimittäin herrat ministerit ilmoittivat päässeensä sopimukseen (lehmäkauppa), että kaksoiskansalaisista tehdään ainoastaan turvallisuusselvitys sotilasvirkoihin pääsemiseksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että YLE:n ja HS:n tasa-arvolakia valvovien toimittajien näyttöjen perusteella he tulevat valvomaan, ettei yhtäkään venäläistä (kaksoiskansalaista) tulla syrjäyttämään missään valinnoissa.

Voiko meidän äänestämämme ministeriksi edennyt kansanedustaja olla näin lapsellisen sinisilmäinen! Olisihan ruotsinkieliset voitu esim. asetuksella rajata lain ulkopuolelle.

Onhan meillä sentään kohta eduskuntavaalit. Toivottavasti me äänestäjät ymmärrämme laittaa isänmaamme kohtalon etusijalle kielipoliittista saivartelua vastaan.

Sitten se kauhuvisio: On vain ajan kysymys kun Suomelle tärkeiden kohteiden ympäriltä venäläisten ”laillisesti” ostamille kiinteistöille ilmestyy vihreäpukuisia tunnuksettomia miehiä suomalaisvenäläisten upseerien avustamina.

Viimeistään Putinin järjestettyä itsensä kolmannelle jatkokaudelle, huomaamme meille tapahtuneen Krimit.

T.Rantala

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti