Mielipiteet

Syntyvyys laskee ja nousee?

On ollut jo kauan nähtävissä, että muutokset työelämässä, tasa- arvossa ja ennen kaikkea asenteissa ja toimintatavoissa pienentävät vääjäämättä suomalaisten promilleosuutta maapallon väestöstä. Ilmastopäästöjä kiihdyttävän kaupungistumisen myötä naiset ovat muuttaneet kulutus-Suomeen opiskeluiden ja töiden perässä, kun taas miehet ovat jääneet tuotanto-Suomeen hoitamaan peltoja, metsiä ja metalli- ja puusorveja. Kysyntä ja tarjonta eivät enää kohtaa menneitten vuosikymmenten malliin, ja yhteiskunta takaa taloudellisen toimeentulon myös yksin eläville naisille. Sinkkuilmiötä myös ihannoidaan.

TV, netti ja muu media on pullollaan mainostajien ja rahanhimoisten tuotantoyhtiöiden ohjelmia, joissa ihmissuhteista tehdään kertakäyttötavaraa kännisekoiluineen ja peiton heiluttamisineen. Alle 25- vuotiaille on myös tarjolla ilmaista ehkäisyä, mikä on joissain piireissä käsitetty, että vasta tuon iän jälkeen on soveliasta hankkia lapsia, mutta suoko ”Ahti” tuolloin enää antejaan…

Arkkipiispaa myöten nykyään marssitaan homojen oikeuksien puolesta, mutta lasten sen paremmin kuin vanhustenkaan puolesta ei marsseja ole näkynyt. Biologinen totuus kuitenkin on, ettei kaksi keskenään samaa sukupuolta pysty lisääntymään. Lapsen korvikkeena onkin monissa parisuhteissa koira, jota paijataan ja jolle kaikki herkut ja lahjat hankitaan. Ihmisiä varoitellaan ilmastosyistä olemaan syömättä naudanlihaa, mutta jos koiran jätät ilman lihaa, niin syyllistyt eläinrääkkäykseen. Ketä ihmisrääkkäyksestä voisi syyttää?

Olisiko nyt aika tarkistaa asenteita ja ottaa oppia siitä, kuinka maamme nousi sodan jälkeen uuteen kukoistukseen? Ainoana maana maailmassa maksoimme kaikki meille määrätyt sotakorvaukset ja sodassa kaatuneiden tilalle alettiin liukuhihnan vauhdilla väsätä uusia ihmisiä ilman poliitikkojen määräämiä synnytystalkoita. Nykyinen jättimäinen ja yhä kasvava valtionvelkamme kun ei tule millään laskuopilla hoitumaan, jos väestömme vähenee ennustettua vauhtia.

Heti kun nuoret kynnelle kykenevät, niin uutta matoa olisi laitettava koukkuun, ja leipä kasvaa kyntäjälleen ja Suomenmaan arvo nousee taas uuteen velattomaan kukoistukseen!

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti