Mielipiteet

Tammelan Kokoomus ei pelkästään leikkaa julkisia palveluja vaan kehittää

Tammelan kirkonkylältä pääsee jo Venesillalle omaa kevyen liikenteen väylää. Kuva: Tapio Tuomela
Tammelan kirkonkylältä pääsee jo Venesillalle omaa kevyen liikenteen väylää. Kuva: Tapio Tuomela

Kokoomusta Kononen (FL 31.3.) pitää kategorisesti palveluja leikkaavana puolueena. Meillä Tammelassa Kokoomus on ollut aloitteellinen tai vahvasti eteenpäin viemässä liikuntapuiston remonttia ja kehittämistä, frisbeegolf-radan tekemistä, kevyen liikenteen väylä Kirkonkylä– Venesilta, koulurakentamishanketta ja lukuisia muita kohteita.

Viimeisimpinä voidaan mainita kohta rakennettavat kuntoportaat, joihin on jo saatu merkittävä valtion avustus ja seudun kehittynein kirjasto, omatoimikirjasto laajoilla aukioloajoilla. Se toteutettiin kustannustehokkaasti kunnalta vapautuneisiin tiloihin keskeiselle paikalle ja valmiiksi esteettömänä.

Meillä vaan on sellainen ajatusmalli, että perustalouden pitää olla kunnossa. Samoin palvelujen tulee olla oikealla tavalla mitoitettuja ja kohdistettuja koko kuntaa ajatellen. Vain taloudeltaan kestävä kunta voi taata kuntalaisille palveluja.

Tuleva tilinpäätös tulee antamaan ylijäämäisyydessään väärän kuvan kunnan taloudesta. Koronan varjolla kunnille pumpatut maan hallituksen lahjarahat tulevat menemään koronan ja sen takia siirtyneen kiireettömän terveydenhoidon takautuviin menoihin. Ja ne rahathan ovat meidän kansalaisten omaa velkarahaamme.

Uusimmat

Fingerpori

comic