Mielipiteet

Terveyden- ja sairaanhoito toimii

Terveydenhoito toimii kirjoittajan mukaan hyvin jo nykyisellään. Kuva: Seppo Pessinen
Terveydenhoito toimii kirjoittajan mukaan hyvin jo nykyisellään. Kuva: Seppo Pessinen

Terveyden- ja sairaanhoito toimii korkealla laadulla ainakin Someron TK:ssa sekä Turussa Tyksissä enkä löydä ainakaan minun järkeni juoksuun mitään käypää syytä, miksi toimivia yksiköitä tarvitsisi uusia enempää soten kuin mihinkään muuhunkaan terveydenhuoltohimmelin suuntaan.

Omakohtaisena esimerkkinä totean, että kun Someron TK:sta lähetetään lähetteellä Tyksiin lisätutkimuksiin ja hoitoon, niin sieltäpä muistutetaan sinua tekstiviestillä sinulle varatusta tutkimus- ja hoitoajasta!

Kotiutumisesi jälkeen Tyks lähettää sinulle taas tekstiviestin, jossa on linkki kyselylomakkeeseen, missä kysellään tällä kertaa mm. ”mitä mieltä sinä olet saamastasi hoidosta”.

Seuranta on kaiken laadukkaan työn tae johtaen lopulta aina parempaan laatuun ja lopputulokseen, olkoonpa kyseessä siten mikä hyvänsä tuote taikka palvelu autojen valmistamisesta aina terveyden- ja sairaanhoidon osa-alueille!

Vanhustenhoidon toivoisi joskus saavan statuksen riittävästä ja laadukkaasta hoidosta, joka on tällä haavaa alimitoitettua koskien hoitajien lukumäärää. Saattohoito on luku sinänsä. Siinä on suuri puute niin hoitopaikoista kuin myös saattohoitoon koulutetuista erikoislääkäreistä, joilla on koulutettu osaaminen kipujenhallinnan lääkityksien sektorilta.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti