Mielipiteet

Timo Helin nostaa keskustelun tasoa

Forssan Lehti on laadukkaasti toteuttanut journalismia, jossa asioista saa faktoihin perustuen olla yhtä, kahta tai montaa mieltä. Toisin kuin selkäänampujat nimimerkin takaa, Timo Helin (mm. FL ti 16.7.) rikastuttaa tätä foorumia, aivan kuten hallittu maahanmuutto ympäristöään. Toivottavasti tämän sivun keskustelun tasolle pyllistävät, nimimerkillä lähetetyt hallitsemattomat oksennukset jäävät pikkuhiljaa historiaan – puolin tai toisin.

Helin tuo kiinnostavalla tavalla esiin niitä ongelmia ja riskejä, joita etenkin muslimi-invaasio tuo tullessaan. Hän kirjoittaa ja argumentoi niin hyvin, että niille rasisteille, joiden sydäntä lähellä on kivittää erityisesti maahanmuuttovastaisia henkilöitä, on tullut tavaksi yrittää väkisin vääntää Helinin tekstejä muun muassa ihmisvihapuheeksi. Ilman mitään faktoja, perusteluita, nimimerkin takaa.

Sen hetken, jonka näiden kaappi-nimbyjen valkoiset kädet siemailevat aamukahvia ja näpyttelevät kännykällä tekstaria FL lyhyisiin, mahdollistaa pieni kahvipapuja noukkiva tai malmikelkkaa hengissä selvitäkseen perässään vetävä 10-vuotias lapsi – jossain kaukana. Mutta sehän onkin sitten ok, kun anonyymin tekstiviestin muotoinen tekopyhä sädekehä pyörii jo pään päällä. Hallitsematon maahanmuutto aiheuttaa ongelmia kohdemaassa, vaikka ihmisarvo-ongelmien todellinen ydin kuitenkin on lähtömaassa. Siitä ei pääse mihinkään.

Ai niin, mitä tarkoittaa nimby? Not in my backyard – ei minun takapihalleni. Olen melko varma siitä, että liki kaikki meistä toivottaisivat tervetulleeksi sortoa pakenevan lapsiperheen. Nykytilanteessa iso osa tulijoista on kuitenkin fyysisesti hyvin voivia miehiä, ei niitä todellisia avuntarvitsijoita. Inhorealistisesti: Maahanmuutto voi tuoda tullessaan hymyileviä perheitä, hallitsematon maahanmuutto lymyileviä erheitä.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti