Mielipiteet

Tohtori H. Pietilälle

Luin vasta kirjoittamasi mielipidekirjoituksen viime perjantailta. Alkuosa oli jo tutuksi tullutta omaa asiantuntijuutta kehuvaa tekstiä. Yleensä esimerkit Helsingistä ja kaiketi entistä työuraa kaipailevan omaa pätevyyttä todistavaa tekstiä.

Minä en omassa kirjoituksessani viitannut mitenkään siihen, että minulla olisi minkäänlaista tietämystä rakennusteknisistä asioista, saatikka jakanut minkäänlaisia pedagogisia neuvoja. Totesin vain vallitsevan tilanteen.

Jospa lukisit kirjoitukseni uudelleen, niin huomaisit, etten mitenkään yrittänyt neuvoa ketään. Ja miksi olisin. Meillä on kunnassa asiantuntijat sitä varten ja he, kuten O-P Jasukin totesi, ovat kyllä tehneet parhaansa sisäilmaongelman takia. Ja miksi likaisin kotipesäni? Uskomaton toteamus jopa sinulta. Tammelan kunta on aina ollut tunnettu hyvänä työnantajana ja on sitä edelleen.

Nämä asiat eivät ole vähättelemisen arvoisia ja uudistan toiveeni siitä, että kaikki, jotka luulevat tietävänsä vallitsevat olosuhteet Koulukeskuksessa työskenteleviä, oppilaita ja henkilökuntaa paremmin, tulisivat haastattelemaan asianomaisia.

Mutta tällä hetkellä ongelmat ovat poissa. Olemme etäopetuksessa.

Uusimmat

Fingerpori

comic