Mielipiteet

Toiminnallishäiriöinen hallitus

Sosiaali- ja terveysministeriö asetti taannoin työryhmän selvittämään ns. ”toiminnallisten häiriöiden” hoitoa.

Tuota kautta on julkisuuteen annettu luonnehdintoja tästä toiminnallisesta häiriöstä ja sen ilmenemismuodoista.

Tämä poliitikkojen kokema ilmastoahdistus lieneekin nyt saanut selityksensä! Kyse on mitä ilmeisimmin toiminnallishäiriöisestä oireesta, jonka aiheuttaa keskushermoston suojausjärjestelmä!

Toiminnallisessa häiriötilassa ei ole kyse elimellisestä sairaudesta tai ulkoisesta tekijästä, vaan poliitikot tekevät tulkintoja, joka aktivoi heidän keskushermostonsa suojausjärjestelmän.

Tällaisessa tilassa poliitikolla on tietoinen tai tiedostamaton arvio ympäristössä uhkaavasta uhasta.

Aiemmin mm. tuulivoiman, sähköallergian ja sisäilman allergiat ovat poliitikkojen toimesta luokitellut tyypillisimmiksi toiminnallisiksi häiriöiksi. Samaan aikaan he siis olisivatkin olleet myös itse toiminnallisessa häiriötilassa ilmastoyliherkkyydestä!

Ruotsi on saanut uuden loistavan vientituotteen, ilmastoyliherkän Gretan, joka näyttelee paremmin kuin Greta Garbo konsanaan tai ehkä hän on ihan tosissaan. Silloin voisi joku todeta tässäkin tapauksessa kyseessä olevan ilmastoahdistuksen, joka olisi siis merkki toiminnallisesta häiriöstä.

Vastikään valmistui Turun yliopiston toimesta tehty tieteellinen selvitys, joka osoittaa, että viimeisen 100 vuoden aikana tapahtuneesta 0,1C hiilidioksidin aiheuttamasta lämmönnoususta ihmisen osuus on ollut vain 0,01 astetta! Tutkimus on uunituore ja julkaistu 2.7.2019 ja tekijöinä tutkijat Jyrki Kauppinen ja Pekka Malmi.

Tutkimus kyseenalaistaa IPCC:n väitteen, jonka mukaan ihmisen toiminta olisi syypää ilmaston lämpenemiseen.

Huvittavaa ja samalla karmaisevaa on ollut seurata Ylen valikoivaa uutisointia: Yle uutisoi maanantaina 15.7., kuinka suomalaiset uskovat tieteen tuloksiin poikkeuksellisen vahvasti. Samalla kuitenkaan en ole havainnut Ylen kertaakaan uutisoineen kyseistä Turun yliopiston tuoretta tieteellistä tutkimustulosta, vaikka se julkaistiin niin ikään juuri. Erittäin ristiriitaista!

No siihen on tietysti se selitys, että Yle ei halua tämän ilmastokuplan tulevan puhkaistuksi.

On suorastaan syntynyt tilanne, jossa poliittiset päättäjät ovat synnyttäneet toiminnallishäiriötilassaan erityisesti nuorille, heidän kokemansa suuren ilmastoahdistuneisuuden.

Grönlannissa viikingit viljelivät ohraa lähes tuhat vuotta sitten – eikö maailman olisi pitänyt siksi jo tuhoutua? Englannin kanaalissa luisteltiin 1800- luvulla. Niili on sekin ollut jäässä satoja vuosia sitten.

Ilmastohysteria on taloudellispoliittisideologinen valinta.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti