Mielipiteet

Tosi kyseessä

Presidentin valtaoikeudet on palautettava. Hallitus on toiminut hyvin, mutta hallituksia tulee ja menee. Jaettavaa ei riitä loputtomiin ja takaisinmaksun aika tulee. Istuvalla presidentillä on toimiaikaa jäljellä neljä vuotta ja takanaan kansan tuki.

Poikkeusaika jatkuu pitkään eikä paluuta entiseen ole. EU ja euro voivat kaatua, jolloin Suomen markat kaivetaan esiin. Pankkien tehtävä on taata setelien riittävyys ja palvelupisteiden toimivuus.

Kylvön aika on käsillä ja toivottavasti korjattavaa syksyllä löytyy. Tekeviä käsiä tarvitaan pelloille ja puutarhoihin. Maajussit ja työmiehet ovat palkkansa ansainneet. Jyvääkään ei kannata viedä ulkomaille, tyhjiä varastoja on ympäri Suomea.

Oli korona tai ei, talvi tulee joka tapauksessa. Se on Suomessa kylmä ja kostea jatkuen pitkään. Koska pandemia koskettaa jokaista, energian saatavuuteen ulkomailta voi tulla häiriöitä. Varavoimalat ja patteriradiot toimivat silloinkin.

Vesi on elollisten tärkein elementti ja sitä on oltava riittävästi. Jos ruoasta on niukkuutta, hengenravinnon tarve lisääntyy. Kirkon ja seurakuntien toiminta on turvattava. Kun kulissit ympärillä kaatuvat, kirkko on ihmisen ainoa turvapaikka.

Uusimmat

Fingerpori

comic