Mielipiteet

Totuudelle riittää yksi

Kristittynä on todella saanut hämmästellä viime aikojen poliittista toimintaa! Ministerin uskonvakaumukseen ja tämän vakaumuksen julkituomiseen on rajusti puututtu. Näin kansakuntamme poliitikot ovat taas kerran tuoneet julki oman ”uuspakanuutensa”. Huomaan siis edelleen: ”Ei muuta johtajaa, ei luojaa Kuin kansa kaikkivaltias”!

Siunattu päätös oli kuitenkin: Totuudelle riittää yksi. Amen.

Maailmassa on yksi asia, jolle ei kukaan voi mitään. Sitä ei voi kahlehtia, sitoa eikä hävittää.

Tämä asia on Jumalan sanan, Raamatun sanan absoluuttinen totuus. Monet ovat taistelleet tätä totuutta vastaan ja aina hävinneet. Näennäisesti totuus voi olla häviöllä, jos laskemme lukumääriä ja joukkoja tai seuraamme tilastoja. Mikä siis tässä k.o. tapahtumassa oli se Raamatun totuus?

Kuningas Daavidin suulla on lausuttu: ”Sinun (Jumala)silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun päiväni olivat määrätyt ja kirjoitetut kaikki sinun kirjaasi, ennenkuin ainoakaan niistä oli tullut.” Ps. 139:16

Kaikkivaltias Luoja, elämän ja kuoleman Herra valvoo sanansa toteutumista ihmiselämän alusta, hedelmöityksestä lähtien. Uskosta osattomalle Raamatun totuus ei avaudu. Entä lääkärin lausunto?

”Hedelmöityksen jälkeen ihmisen kehityksessä ei ole mitään ratkaisevaa käännekohtaa, jossa sikiön voitaisiin katsoa saavuttaneen ihmisyyden.” (Päivi Räsänen)

Tässä Forssan Lehdessä on paljon käsitelty sisällissodan historiaa. Viimeksi on tullut esiin, kuinka suuri määrä lapsia tapettiin sodan aikana! Todella murheellista.

Murheellista on kun sama meno jatkuu tänäkin päivänä, eikä siitä saisi edes varoituksen sanaa julkituoda. Ministeri Soinilta haluttiin kieltää Jumalan tahdon, totuuden, julkituominen. Murheellista, ”Isä,anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä (ymmärrä), mitä he tekevät”. Lk 23:34

Jukka TeininenForssa

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti