Mielipiteet

Tuhansien tarinoiden maa

Suomi on tuhansien ja taas tuhansien tarinoiden maa, joita mm jopa kansan suosikiksi noussut toimittaja vatvoi TV-ohjelmassaan ”Karpolla on asiaa.”

Pikakomennuksella kaukopartioon sairastuneen miehen tilalle komennettu kiuruvetinen mies ei kerinnyt edes kalsareita vetää jalkoihinsa, kun äkkilähtö tuli Murmanskin rataa rikkomaan miinus 40 asteen pakkasessa. Rataa rikottiin 6 kilometrin matkalta kaatuneen venäläissotilaan turkin pelastaessa kaukopartiosankarimme hengen paleltumiskuolemalta.

Suomen liittyessä EU:hun sekä sittemmin vielä euroonkin poisti suvereniteettimme itsenäisenä valtiona meidän kuuluessa vielä toistaiseksi niin kutsuttuun Euroopan Unionin valtioliittoon, jota ollaan kuin ollaankin pikkuhiljaa kabinettien kätköissä rakentelemassa liittovaltioksi joten se siitä itsenäisyystarinastamme.

Tarina sinällään on kun pellot pantiin aikoinaan pakolla paketteihin valtiovallan ajaessa karjan teurastamoihin ja kansan Ruotsiin säätämällään lailla tappaen pientilallisten elinmahdollisuudet kotikonnuillaan maassa nimeltään Suomi!

Ensimmäisen, toisen ja kolmannen sukupolven suomalaisia on nyt maailmalla reilut toista miljoona ihmistä, kun täällä ollaan herätty lopultakin itkemään työvoiman perään ihan jopa itse valtiovallankin toimesta.

Maahanmuuttajia ja pakolaisia yritetään kerätä korvaamaan niin kutsuttu syntyvyysvaje, mikä on suoraa seurausta maasta ulosajettujen kansalaistemme lisääntyessä tätä nykyä runsaslukuisina ulkomailla hyödyntäen sikäläisiä yhdyskuntia tuotantolaitoksineen.

Alaikäisten tyttöjen pahoinpitelyt ja raiskaukset maahanmuuttajien toimesta eivät sinällään ole mikään uusi tarina ”taivaan kannen alla”, sillä alaikäisten seksuaallista hyväksikäyttöä on harrasteltu iät ja ajat mm lestadiolaisten uskonveljien ja sisarten keskuudessa ihan omastakin takaa ja tavan takaa kaikessa hiljaisuudessa!

Katollinen kirkkokaan ei ole jäänyt ”pekkaa pahemmaksi” vaan on sallinut alaikäisten poikien pedifiiliset hyväksikäytöt ”kirkon miesten” toimesta, mitä itse paavikin on nyt pyydellyt ihan anteeksikin.

Tarinoita piisaa ja tarina se on sinällään sekin kun rahamme työntämällä työnnetään maailman ”toreille ja turuille” uskossa, että me hyötyisimme joskus afgaaneista, kreikkalaisista, afrikkalaisista tai jopa itse venäläisistä jonne on rahoitettu sodista ja sontapuhdistamoista lähtien!

Lyhytnäköistä ja jopa naiivia on luulla ja jopa uskoa kalevalaisen Sammon taonnan tuovan meille kansallista hyvinvointia, mutta se on luulo joka utopistisena uskona ei koskaan tule toteutumaan ilman muutosta uudistua oman itsenäisyytemme takuumiehiksi ja naisiksi pitäen ensisijaisesti omistamme huolta ja vasta sitten mahdollisilla ylijäämillä avustaa esim kehitysapumaita.

Raimo Rönkkö

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti