Mielipiteet

Tuli vähästä hyvä mieli – Forssan lautakuntien työnjako kaipaa muutoksia

Kouluratkaisu on jakanut väkeä ja päättäjiä kahteen leiriin. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL
Kouluratkaisu on jakanut väkeä ja päättäjiä kahteen leiriin. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Perjantain Forssan Lehdessä oli hyvä uutinen, jonka mukaan Forssan kaupunginvaltuutetuista saa kuvan, että he ovat yhtä mieltä yhteisten asioiden hoidon tärkeydestä. Lautakuntien työskentelyä koskevat määräykset kaipaavat muutoksia. Kaikki valtuutetut, jotka asiaa kommentoivat, olivat sitä mieltä, että muutos on tärkeä ja siihen pitää saada tolkkua jo ennen kuntavaaleja.

Allekirjoittaneen mielestä sivistys ja tulevaisuus ovat kaksi tärkeintä asiaa, joita hoidellaan nyt yhdessä lautakunnassa, mutta työtä riittäisi kahdellekin lautakunnalle. Jos kyseinen lautakunta puolitettaisiin ja lisättäisiin muutamilla asiansa osaavilla henkilöillä, voisi asiat tulla paremmin valmisteltuina valtuuston päätettäväksi.

Sivistyksen elikkä kouluasioiden hoidosta kirjoitetut pitkät ja lyhyet mielipiteet ovat osoitus siitä, että sivistys ja tulevaisuus ovat tärkeimpiä asioita, joita nykymaailmassa ei koskaan harkita ja kehitetä liikaa.

Koulun rakentamisesta tehtiin demokraattinen päätös yhden äänen enemmistöllä ja juuri koulupäätös on jakamassa väkeä kahteen leiriin, jota ei saisi tapahtua. Kyllä näin pienen kaupungin asioita pitäisi useammin voida päättää yksimielisesti.

Ei hampaita kiristellen tehdyt päätökset auta ketään, vain järjellä ajatellen ja sopuun pyrkien saadaan lisää valoa tähän keväiseen auringonpaisteeseen.

Uusimmat

Fingerpori

comic