Mielipiteet

Uusi SMP

Palaako Timo Soini takaisin politiikkaan? Kuva: Joel Maisalmi, arkisto
Palaako Timo Soini takaisin politiikkaan? Kuva: Joel Maisalmi, arkisto

Raimo Rintamäki kirjoitti mielipiteenään otsikolla ”Kaappaako Soini persujen äänet” (FL 21.7.2020) Soinin touhuamisesta kulissien takana uutta SMP:tä ”työratsunsa” Raimo Vistbackan ja joiden muiden nimeämättömien poliittisesti kovia kokeneiden enempi taikka vähempi politiikan konkareiden kanssa.

Timo Soini saattaa kuin saattaakin touhuta uutta ”SMP:tä” poliittiseksi alustakseen, kun eläkkeellä olo ei oikein taida maistua eikä koiran kävelyttäminenkään Espoon Kivenlahden kallioilla oikein päivien täytteeksi riittäne. Näin jäljelle jäänee paluu vallan katakombeihin Arkadianmäelle, jos nyt ei ihan kuitenkaan Mäntyniemeen asti, minne johtavat vaalit ovat nekin piakkoin edessämme.

Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon johtama PerusSuomalaiset rp on menettänyt kannatustaan trendin näyttäessä alenevaa käyrää kannatuslukemissa, minkä vuoksi puolue on aloittanut mittavan kuntavaaliehdokkaiden kalastelun TV-mainoskampanjoissaan usealla TV-kanavalla. Se viestinee puoluejohdon ”housujen tutinasta” odotellessaan Timo Soinin seuraavaa siirtoa poliittisella shakkilaudalla ”Shakki ja Matti” – huudahtusta pelätessään?

Vantaanjoessa on kerinnyt virtaamaan paljon vettä, kun ”jytkyjen jytky” -huudahtuksista ei olla kuultu hiiskautustakaan. Näin minunkin ”nokkani” reagoi jonkinlaiseen poikkeavaan hajunpoikaseen, mikä merkinnee Soinin paluuta politiikkaan, kun säätiöidyt rahatkin vapautuvat tuota pikaa neljän vuoden käyttöpannastaan Raimo Vistbackan valvomasta kassakaapista!

Uusimmat

Fingerpori

comic