Mielipiteet

Vaalit meni ja takkiin tuli – Uusille leiman saaneille toivon yhteistyötä hyvässä hengessä, riitely ei koskaan vie asioita eteenpäin

Kuva: Lassi Puhtimäki / FL
Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Suomesta löytyy kymmeniä vaaleissa nolla ääniä saaneita ehdokkaita. He ovat voittajia omalla tavallaan. Eivät edes itseään äänestäneet. Siitä huolimatta saivat oikein nimensä lehtiin.

Itse yritin matalan profiilin taktiikalla. Ihan nollaan en päässyt, mutta lähelle. Kaikkihan jo tietävät kuinka siinä kävi.

Vähäisen äänimäärän saaneet kokevat itsensä hylkiöiksi, otsallaan Kainin merkki.

Omasta Cittarin ukkokerhoseurueestakaan ei livennyt äänen ääntäkään, vaikka täytekakun lupasin edes kymmenestä äänestä.

Sanottiin, että jokainen ääni ratkaisee. Tuskin ratkaisi. Toki en syytä Sannia. Syytän vain itseäni. Itsestä ei ole niin varma juu.

Koko ehdokasmainosten ajan postiluukku rämisi ehdokkaiden kuvista ja esittelyistä. Että jaksoivatkin jopa pahajalkaiset kiivetä neljänteen kerrokseen ilman hissiä.

Taisi olla ainoa Kaisan ruokavinkki, jonka luin. Muut olivatkin yleistä uhoa ja höpinää.

Onneksi edes osa nuorista mylläsi pakan uudelleen. Meistä senioreitahan ei ole enää niin suurta lukua. Nuorissa on tulevaisuutemme.

Uusille leiman saaneille toivon yhteistyötä hyvässä hengessä. Ei jatkuvaa mollailua. Riitely ei koskaan vie asioita eteenpäin.

Lainaan tähän Kirsin mainiota mielipidettä (FL 16.6.) eli Forssan ja seutukunnan etu on positiivinen vire ja asioiden yhteisvastuu.

Ja niin taisi jopa vaimon äänikin mennä hukkaan .Tai en tiedä. Se on salaisuus.

Kysymys kuuluu, että ketkä olivat ne kaksi?

En ole katkera. Pois se minusta

Uusimmat

Fingerpori

comic