Mielipiteet

”Vähemmistödemarit” linjaa – Puolueiden hajaannus ei koskaan tue kaupungin kehitystä ja se näkyy jo

Terveyspalvelut puhuttavat. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL
Terveyspalvelut puhuttavat. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Herää kysymys, jos ei ymmärrä painettua tekstiä tai tehtyjä laskelmia, voiko päättää? En kirjoittanut (FL 7.6.) tehottomista työntekijöistä vaan tulevan soten hallinnon tuottamasta terveydenhuollon tehottomuudesta. Lääkärille pääsy ei parane. Päätösvalta etääntyy Hämeenlinnaan.

Monitoimikeskuksen valmistelussa lukuisten sos.dem. taustaisten virkamiesten laskukoneista tuli selkeät perusteet uuden koulun rakentamiselle. Tällä, tosin suurella tulevaisuusinvestoinnilla, saadaan lapsille uusi koulu ja nykyaikainen oppimisympäristö ja huomattavat taloudelliset säästöt heti ensi vuodesta lähtien. Kannattaa kuunnella kaupungin nettisivuilta KH:n pj:n (sdp) peruskivenmuurauspuhe. Monitoimikeskuksen matematiikkaan kannattaa uskoa, se tulee demarilaskimista. Lukuisat demarivaltuutetutkin uskoivat.

Kyllä, emme halua jättää valtionvelkaa emmekä kuntien velkaa lapsillemme emmekä homeisia kouluja. Emme vastusta kehitystä. Haluamme vähemmän veroja yrittäjille, palkansaajille ja eläkeläisille. He osaavat nettotulonsa käyttää paremmin kuin julkinen hallinto. Lisää veronmaksajia on tavoitteemme.

FSHKY:n hallituksessa minulla ja sdp:n edustajilla on ollut sama kehittämisen linja. Nykypalvelut tulee pitää lähellä. Ja KHSHP:n julkisen sektorin lääkärit olisivat parhaat ja kustannustehokkaimmat palveluiden toteuttajat.

Kokoomuksen valtuustoryhmä oli yksimielisenä estämässä Lounais-Hämeen terveyspalveluiden myyntiä Pihlajalinna-konsernille. Sinä, Emmi Lintonen (FL 10.6.), halusit myydä meidän terveyspalvelut Tampereelle ja sieltä olisi silloin erikoislääkärit haettu. Tästä myyntihalukkuudestasi voisit vielä kirjoittaa lehteen ja perustella, miksi meidän olisi ollut hyvä siirtyä yksityisen terveysjätin palveluiden piiriin ja maksaa siitä tuhottomasti.

Näin sivusta seuranneena tuntuu, että ”vähemmistödemareiden” populistinen ja kehitystä vastustava linja ei ole hyväksi Lounais-Hämeen kehitykselle. Puolueiden hajaannus ei koskaan tue kaupungin kehitystä ja se näkyy jo. Jos on pakko antaa ääni sosialidemokraattiselle ehdokkaalle, niin antakaa se Työväenyhdistyksen ehdokkaalle.

Uusimmat

Fingerpori

comic