Mielipiteet

Vaihtoehtoja on varmasti muitakin – On populismia laittaa vastakkain uhkakuvia Vesihelmen ja jäähallin mahdollisesta sulkemisesta, mikäli Talsoilan koulua ei lopeteta

Talsoilan koulun kohtalo askarruttaa. Kuva: Tapio Tuomela / FL
Talsoilan koulun kohtalo askarruttaa. Kuva: Tapio Tuomela / FL

Jos koulun seinistä pitää säästää, niin miksi niitä sitten piti rakentaa lisää?

Toivottavasti uusista seinistä pidetään parempaa huolta tulevaisuudessa, kuin on tehty tähän asti. Onko vuosihuolloissa siis tehty laiminlyöntejä, jos jotkut koulurakennukset ovat niin huonokuntoisia kuin annetaan ymmärtää?

On melkoista populismia laittaa vastakkain uhkakuvia Vesihelmen ja jäähallin mahdollisesta sulkemisesta mikäli Talsoilan koulua ei lopeteta.

Koulujen ylläpito on lakisääteistä, mutta ymmärtääkseni harrastuspaikkojen kohdalla näin ei ole, vaikka en toki halua, että varsinkaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa karsitaan.

Toivottavasti Forssan kouluverkon suhteen ei tehdä liian hätäisiä päätöksiä talouslukuihin vedoten, koska niitä lukujakin tuntuu olevan kovin erilaisia eri katsantokannoista riippuen.

Vaikka Forssa on minusta viihtyisä ja juuri sopivan kokoinen kaupunki asua ja matkat palveluihin sitä myöten kohtuulliset, niin Talsoilan alueelta on hävinnyt jo mm. päivittäistavarakauppa ja jos nyt viedään koulukin, niin ei se kovin reilulta tunnu! Talsoilan koulun sulkeminen nopealla aikataululla olisi minusta todella suuri ja harkitsematon virhe ja kuten useammassakin kirjoituksessa on käynyt ilmi, niitä vaihtoehtoja on varmasti muitakin, kun ne vaan halutaan tuoda reilusti ja avoimesti esille.

Uusimmat

Fingerpori

comic