Mielipiteet

Vaimot ja lapset

Viron tuoreella valtiovarainministerillä ei ole harhaluuloja EU:n avointen rajojen ja taakanjaon seurauksista: ”Monikulttuurisuus on siirtymäkausi ja lopputulos on hyvin yksikulttuurinen” (HS 11.5.). Tämä on todettavissa läntisen EU:n suurkaupunkien lähiöissä. Koska Suomi rakentaa nyt kaikkien aikojen maahanmuuttomyönteisintä hallitusta ja koska suuri osa tulijoista on islaminuskoisia, on syytä valottaa islamin piirteitä, jotka tuovat taivaallisen tuulahduksen maallistuneeseen kulttuuriimme.

Muslimien jumalan Allahin sanelema ikuinen ja muuttumaton pyhä kirja Koraani antaa muslimimiehelle oikeuden pitää neljää vaimoa (suura 4:3). Edellytyksenä on, että mies pystyy elättämään vaimot. Euroopassa pystyy: Syyriasta Saksaan tullut pakolainen elää kolmen vaimonsa ja 13 lapsensa kanssa kaupungin kustantamassa kolmessa asunnossa ja saa lisäksi 3800 euroa sosiaalitukea. Tässä ei liene mitään uutta, mutta syyrialainen haluaisi Saksan kansalaisuuden taatakseen pirttiviljelyn taloudellisen tulevaisuuden. Nyt arvuutellaan, taipuuko Saksan laki ja viranomaiset tässäkin asiassa rauhan uskonnon hyväksi. Mies kertoo viettävänsä yönsä tasapuolisesti vaimojensa luona vuorojärjestyksessä. 14. lapsi syntyy näinä päivinä. Kukaan perheestä ei käy työssä. (journalistenwatch.com 8.5.)

Itävalta muutti vastaanottokeskukset palautuskeskuksiksi. Meillä taidetaan elää seuraavat neljä vuotta kotoutusteollisuuden kulta-aikaa. Ihmisarvoa vieraille, vaikka velaksi.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic