Mielipiteet

Valoa kansalle – Vanhat valomainokset hehkumaan!

Elokuvateatteri Bio-Kaari on säilyttänyt vanhan valomainoksensa. Kuva: Lassi Puhtimäki
Elokuvateatteri Bio-Kaari on säilyttänyt vanhan valomainoksensa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Näinä aikoina taas vähän yksi ja toinenkin koristaa pihapiiriään tai koti-ikkunoitaan erilaisilla sähköisillä valosarjoilla tai kynttilöillä. Vain mielikuvitus on rajana, ja omat mieltymykset. Ovat nykyään tiemmä melko edullisia ja kestäviäkin, elleivät jopa led-tekniikan muodossa energiatehokkaitakin, tuomaan ympärilleen nyt erityisesti kaivattua valoa sitä ehkä hiukan käytännössäkin tarvitseviin, hämäriin miljöisiin. Hyvä niin!

Tuli tässä jokin aika sitten mieleeni, kun sopivasti nostin katsetta Forssan keskustassa asioidessani, että mitäpäs jos vaikka esimerkiksi perinteikkäät yritykset Bio-Kaari ja Koskenniska elvyttäisivät nuo vanhat mainiot valomainoksensa taas hehkumaan sitä entisen ajan loistoaan, samalla siinä kertoen palveluksistaan sattumalta paikalle eksyneelle, asioista vielä täysin tietämättömälle turistillekin? Kun ovat näköjään nuo alkuperäiset neon-valomainoskirjaimetkin onneksi vielä säästyneet romutukselta.

Kysymys kuuluukin: onkohan muillakin yrityksillä vielä samankaltaisia jäljellä? Ja jos on, niin laittakaa ihmeessä valot kuntoon! Niin toimimalla erottuu muista ja luo sitä positiivista yritysimagoakin, samalla. Valoa ja voimia kaikille tähän pimeyteen.

Uusimmat

Fingerpori

comic