Mielipiteet

Vastaan kun kysytään

Koska keskiviikon ”lyhyissä” kahdessa kohdassa mainitaan nimeni, niin haluan vastata omilla mielipiteilläni.

Maija sanoo, että hyvä kirjoitus. Mukava, kun olet samaa mieltä, ja vastaan, että totta kai liikkeen perustaminen on vapaaehtoista ja hyvä asia jos löytyisi henkilöitä jotka avaisivat liikkeen joka myisi talouksissa jatkuvasti tarvittavia tavaroita ja varsinkin ruokaa. Uskon, että eläkkeellä on paljonkin kaupan ammattilaisia, jotka taitojensa ja voimiensa puolesta pystyisivät liikettä hoitamaan. Kannatan, että joku tarmokas alkaisi puuhaamaan asian puolesta ihan heti, koska talvi on tulossa.


Sitten toinen
kirjoitus, jossa sanotaan, että ”luuletko sen tosiaan riittävän asiakkaille?” Luulen tosiaan riittävän. Sillä se puolenpäivän aukiolo olisi paljon parempi kuin nykyinen, jolloin kauppaa ei ole ollenkaan. Siitä asiasta on oma kokemus muutaman vuoden takaa. Liikkeeni oli pitkiä aikoja auki 9–17 ja usein liike oli koko päivän kiinni, kun olin asennuksilla. Vuokrat ja muut liikekulut tuli silti maksettua, eikä olisi tullut yhtään paremmin maksetuksi vaikka olisin liikkeessäni odottanut asiakkaita aam seitsemästä iltakymmeneen.


Eikä kaksi ilman kolmatta
. Kuuluisassa Forssan kokouksessa päätettiin yli sata vuotta sitten 40-tuntisesta työviikosta. Silloin vastapuoli oli jyrkkänä, että ei onnistu. On onnistunut jo kauan. Tulevaisuudessa puhutaan yhä enemmän 6 tunnin työpäivästä. Sekin tulee onnistumaan ja veikkaan, että aika pian. On ihmisiä, joilla on niin korkea tuntipalkka, että sillä pärjäisi. Voisi käydä, että henkilöt ajattelisivat, ” miksi minä paljon työtä teen, kun vähemmälläkin raatamisella pärjään”. Sekin ratkaisu toisi paljon lisää uusia työpaikkoja.

Uusimmat

Fingerpori

comic