Mielipiteet

Vastaus Hunttalan Matille

Arvoisa Hunttalan Matti (FL 16.4.), kiitokset mielenkiinnostasi Forssan Palloseura ry:n tilannetta kohtaan. Voimme vilpittömästi vastata, että olemme lähes yhtä epätietoisia siitä, mistä tässä kaikessa sekavuudessa on kyse!

FPS pelasi kenties koko suomisarjahistoriansa parasta kautta. Alkusarjan toinen tila oikeutti ylempään jatkosarjaan ja sieltä selvitimme tiemme playoffs-peleihin, jotka sitten loppuivat kesken. Taloudellinen tilanne oli kuitenkin kaoottinen ja seurassa pohdittiin jo äärimmäisiä vaihtoehtoja.

Sitten tapahtui jotain, mitä emme osanneet odottaa; saimme oikeuden hakea paikkaa Mestikseen. Pelastimme Palloseuraa ja samalla hapuilimme kohti seuraavaa sarjatasoa. Pelasta Palloseura -kampanjan onnistuminen valoi uskoa toimintaamme. Nimensä vihreälle seinälle halusivat sadat jääkiekon ystävät. Jälleen kerran on tullut todistetuksi se, että Forssa on urheilukaupunki. Toivomme samanlaista kampanjamenestystä myös kaikkien muiden seutukuntamme urheiluseurojen kampanjoille! Ainakin meille tuo onnistunut kampanja loi luottamusta tulevaan ja haluammekin kiittää teitä kaikkia, jotka sen mahdollistivat.

Tulevina viikkoina mitataan urheilukaupunkimme todellinen tahtotila. Päivitetäänkö Forssan jäähalli vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja saadaanko forssalainen jääkiekko taas takaisin sille sarjatasolle, minne se kuuluukin.

Elämme siis monessa mielessä merkillisiä aikoja.

Koska kiekko on parasta paikan päällä, toivotamme Sinutkin Matti katsomaan järkivihreää jääkiekkoa Forssan jäähalliin, olipa sitten sarjatasomme ihan mikä vaan. Ja kaikille innokkaille tukijoille tiedoksi, markkinointitoimemme kyllä alkavat heti kun tulevan kauden sarjataso selviää!

Uusimmat

Fingerpori

comic