Mielipiteet

Vielä kerran Konoselle

Ilkka Kononen, kiitos poleemisesta vastauksestanne (FL 25.4.). Väärinkäsitysten välttämiseksi tähdennän, että en ole milloinkaan kuulunut mihinkään poliittiseen järjestöön tai puolueeseen.

Digitaaliajan Don Quijoten tavoin jatkatte sitkeästi taisteluanne toisinajattelijoita vastaan. Otatte oikeudeksenne määritellä keskustelun aiheet ja ehdot. Kuten helposti voitte tarkastaa, olen ensimmäisestä vastineestani alkaen peräänkuuluttanut tasapuolisuutta, mutta 25.4. ohititte lähtökohtani taas kerran kepeän vähättelevällä heitolla.

Tavoitteeni ei ole mustamaalata minkään poliittisen suuntauksen kannattajia vaan tuoda, tarvittaessa kärjistetysti, esiin faktoja ja näkökulmia, joista media jostakin syystä mielellään vaikenee. Tämä metodi ei kelpaa teille, sillä sinnikkään terrierin tavoin iskette aina uudelleen kiinni nimenomaan perussuomalaisten kansanedustajien, kunnallispoliitikkojen ja kannattajien sanoihin, tekoihin ja näkemyksiin.

Äärioikeiston suorittamien rikosten ja väärinkäytösten korostaminen samanaikaisesti äärivasemmiston (Antifa) rikokset ja väärinkäytökset sivuuttaen on todellisuuden vääristelyä.

En tiedä suodatitteko edellisen vastineeni punaisten, vihreiden vai punavihreiden lasien läpi, mutta hämmästyin suuresti, kun sain lukea että lakoninen kommenttini sanan ”persu” taustasta oli vääntynyt närkästykseksi. Kannastanne eroavan näkemyksen perusteltu ilmaiseminen on mielestänne uhriutumista.

Perimmäinen tarkoituksenne on lyödä nationalistisen ja perussuomalaisen ajatusmaailman kannattajia mahdollisimman kovaa ja kipeästi. Vyörytätte palstoille esimerkkejä vihaamanne puolueen kansanedustajien teoista. Totuuden muunteleminen ja takinkääntäminen ovat tasavallan tapoja. Sipilän hallitus rikkoi kollektiivisesti pyhät lupauksensa koulutusmäärärahojen leikkauksista. Vuonna 2010 vihreät jäivät hallitukseen, vaikka se esitteli eduskunnalle vihreiden kaikkien periaatteiden vastaisesti kahden ydinvoimalan lisärakentamisluvat.

Netistä löytyy vuodesta 1906 alkava luettelo kansanedustajien rikoksista. Listalla on pahoinpitelyjä, rattijuopumuksia ja monenlaisia petoksia ja talousrikoksia, joihin ovat syyllistyneet arvostetut ja pitkän linjan poliitikot. Räikeimpiä tapauksia ovat kaksi kuolemantuottamusta. Mikäli toimitte oman logiikkanne mukaan, sivuutatte kaikki nämä kepeästi korostaessanne perussuomalaisten rikoksia.

Ilkka Kononen, muistan teidät kirjastosta vuosien takaa mukavana ja sävyisän hyväntahtoisena miehenä. En kuitenkaan toivota teille, ajan hengen mukaisesti sanoakseni, persujahdissanne onnea sen paremmin kuin menestystä, vaan toivon että pääsette irti ilmeisen kalvavasta perussuomalaisvihastanne ja saatte näin sielullenne rauhan ainakin poliittisessa mielessä.

Kaikella ystävyydellä

Uusimmat

Fingerpori

comic