Mielipiteet

Vielä kerran Unkarista

Matti Luostarinen vie vastineessaan Unkari-keskustelua poluille, joille emme koe tarpeelliseksi lähteä (FL 20.8.). Sen sijaan palaamme vielä kerran yksinkertaiseen peruskysymykseen: Seisooko PS vakaasti Suomen kansanvaltaisen, kansainvälisen vertailun kestävän järjestelmän tukena vai tunteeko se vetoa Unkarin oikeusvaltiota murentavan ja kansalaisvapauksia rajoittavan politiikan suosimiseen?

Vastaamiseen ei tarvita sen enempää perusopintoja maantieteestä ja geopolitiikasta kuin urheilutulosten seuraamistakaan. Kysymyksen peilaaminen omiin poliittisiin arvoihin, ihanteisiin ja periaatteisiin pitäisi tarjota riittävät ainekset vastaamiseen.

Matti Luostarinen ei halua ottaa kantaa kysymyksiimme. Siihen hänellä on luonnollisesti oikeus ja sen hänelle suomme. Sen sijaan osoitamme kysymyksemme muille perussuomalaisen puolueen täkäläisille edustajille ja kannattajille, esimerkiksi eduskuntavaaleissa hyvin menestyneelle Pia Kupariselle.

PS sai eduskuntavaaleissa toiseksi suurimman kannatuksen ja on viimeisimpien galluppien mukaan noussut jo ykköseksi. Kansalaisten olisi hyvä kuulla, mistä kulmasta perussuomalaiset lähestyvät oikeusvaltion periaatteita ja niiden noudattamista.

Uusimmat

Fingerpori

comic