Mielipiteet

Vihervasemmisto vehkeilee

Ylen masinoima ”ylenlyönti” on ollut ”Mennään metsään”- projekti. Veronmaksajat ovat kustantaneet tuntikausien ohjelma-ajan, jossa tavoitteena on pyrkiä sosialisoimaan ihan virallisestikin suomalaisten omistamat metsät kaikille maailman ihmisille, tavoittelemalla pääsyä Unescon maailman perintökohteeksi, jokamiehen oikeuksilla kaikille maailman kansalaisille! Tätä Yle yhdessä Suomen Ladun kanssa on tavoittelemassa.

Käsittämättömintä asiassa on asianomaisten, siis metsänomistajien ohittaminen hankkeeseen liittyen!

HS:ssä oli ammatissaan toimivan eräoppaan varoitus, että tätä ei pidä missään nimessä tehdä. Hänellä oli oma kokemus siitä, että ulkomaalaiset eivät osaa käyttäytyä metsissä. Tekevät mm. tulia miten sattuu ym.

Jokamiehen oikeudet ovat tarkoitetut suomalaisille!

On erilaisia varallisuuksia. Metsä, osakkeet, rahatalletukset, asunnot, kesämökit ja taide muun muassa. Metsää omistaa joka seitsemäs suomalainen, omassa asunnossa asuu 71% suomalaisista. Osakkeita on niin ikään aika monella ja rahaa on jokaisella suomalaisella, viidestä sentistä miljooniin.

Eikö olisi paikallaan hakea pääsyä Unescon maailmanperintökohteeksi ulottamalla jokamiehen oikeudet kaikkeen suomalaisten varallisuuteen?

Itse asiassa pääministeri Sipilä yrittikin laajentaa tätä jokamiehen oikeutta omia asuntoja käsittäväksi, lupaamalla vuonna 2015 oman asuntonsa ”pakolaisille”.

Ulkomailla tämä tarjous otettiin riemulla vastaan ja maahamme tuli kymmeniä tuhansia jokamiehiä. Sipilä ei sitten kuitenkaan antanutkaan asuntoaan jokamiehille, josta syntyi älämölö heidän puoleltaan.

Montakohan metsään eksynyttä blondia onkaan kuollut aikojen saatossa marjamättäiden viereen, koska on ollut vain jokamiehiä koskeva oikeus? Olisiko maahamme tullut vain naisia vuorostaan, mikäli Suomessa olisi ollut jokanaisen oikeus?

On vaalikarjan herättämisen aika, joten tuo ”sipilöinti” on nyt käytössä vihervasemmiston pesäkkeessä Ylessä. Nyt kutsutaan jo koko maailmaa tänne!

Yle on totutusti ihan pihalla ja Suomen Latu metsässä. Ei ihme, ettei suksi luista.

Tuomo Kangas

Uusimmat

Fingerpori

comic