Mielipiteet

Voihan Teuro

Teuron koulu nostattaa mielipiteitä.

Kyllä nyt pitäisi viimeistään ryhtyä vaatimaan todellisia kustannuksia Teuron koulun ylläpidosta verrattuna muihin opetusyksiköihin.

Meidän lintukotomme, Tammelan, asiat ovat täysin hakoteillä. Ensi syksynä englannin opetusta on tarjottava ensimmäisestä luokasta alkaen. Ja mitenkähän se edullisesti onnistuu Teuron koulun osalta. Kuinka monta ekaluokkalaista? Mitä maksaa ja mitä maksaa muiden luokkien englannin ja ruotsin opetus? Keskustan kaikki valtuutetut on ohjattu kumartamaan Teuron suuntaan. Teuro kiittelee ja muu Tammela makselee.

Tämä on käsittämätöntä yhden alueen suosimista. Ei ihme, että muiden suljettujen koulujen alueilla tunnetaan vääryyksiä tapahtuneen. Tunnen sympatiaa mm. Liesjärven ja Saaren koulujen sulkemista vastustaneita kohtaan. Mikä unelmamaa on Teuro? Laittaisivat ylimääräisen energiansa tienpitoon.

Tämän hölmöilyn lisäksi haluan kyseenalaistaa valtuuston viime syksynä torppaaman pienryhmän perustamisen erityisille oppilaille. Asiantuntijat esittelivät asian valtuuston kokouksessa, mutta mitä tekivät valtuutetut? Olivat omassa viisaudessaan muutamaa valtuutettua lukuun ottamatta täydellisiä besserwissereitä.

Minne menet Tammela?

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic