Mielipiteet

Voimaa Forssan yössä

Forssan yöelämä eroaa täysin päiväelämästä, sillä yötä hallitsevat nuoret ja heidän tapansa. Siihen kuuluu autoilu ja muiden tapaaminen ja heille näyttäminen. Esiintyminen tapahtuu usein tehokkaalla autolla tai näyttävällä ajotyylillä. Kesäaikana tähän kuuluvat myös kaksipyöräiset.

Kummallakin ryhmällä on todella tehokasta kalustoa, jota voi vapaammin käyttää öisin, kun kaduilla ei ole muuta liikennettä häiritsemässä.

Pääsiäisen jälkeen tätä näyttävää ajoa esitteli tipunkeltainen auto. Kuljettaja oli todella taitava, sillä auto pysyi koko ajan hallinnassa, vaikka näyttäviä kuvioita tekikin. Auton perä irtosi helposti luistoon pelkällä kaasun käytöllä, mikä tarkoittaa todella tehokasta moottoria.

Tietysti tässä auttoi se, että auto oli takavetoinen. Siinä yhdistyi moottorin ja renkaiden laulu. Liikennesäännöt eivät yöllä paljon paina ja siksi koko katualuetta pystyy käyttämään vapaasti. Tällaisilla kuljettajilla olisi varmasti paljon käyttöä driftingin tai rata-ajon puolella. Parkkipaikoilla ja muilla vapailla kestopäällystealueilla näkee jatkuvasti mustia donitseja, joten voimaa siihenkin tarvitaan.

Tällaisen kumin polton jälkeen pitää renkaisiin jättää sen verran pintaa, että pääsee kotiin. Talvella tähän pyörittelyyn riittää tehottomampikin auto.

Uusimmat

Fingerpori

comic