Mielipiteet

Yrittäjät ovat pulassa, sinä voit auttaa!

Koronavirus iskee nyt järisyttävällä voimalla yhteiskuntaamme. Karanteenit, etätyöt, isojen ja pienempienkin tilaisuuksien peruminen ovat välttämättömiä pyrittäessä epidemian leviämisen hallitsemiseen. Terveysnäkökulma on tärkeä.

Välttämättömät toimet ja ihmisten käyttäytymisen nopea muutos on johtanut monen yrityksen toiminnan täydelliseen pysähdykseen: tilaukset ja työt peruuntuvat eli tulot loppuvat, mutta kulut pyörivät. Edessä on kassakriisi. Monen yrittäjän toiminta loppuu, jos näin jatkuu.

Olemme esittäneet maan hallitukselle keinoja nopeista ja vaikuttavista toimenpiteistä, joilla yrittäjien ahdinkoa lievennetään. Näitä ovat muun muassa rahoitusjärjestelmän toiminnan turvaaminen, mahdollisuus lykätä verojen ja muiden maksujen eräpäiviä ilman sanktioita sekä sairauspoissaolojen aiheuttamien kustannusten jakamista koko yhteiskunnalle. Näillä toimilla voidaan ainakin osittain auttaa pahimman yli.

Jokainen meistä voi vaikuttaa – Sinäkin!

Käyttämällä lähialueesi yrittäjien palveluja olet tärkeässä osassa säilyttämässä työpaikkoja ja varmistamassa, että yhteiskunnan rattaat pyörivät. Samalla autat yrittäjien perheitä selviytymään tässä talouden myllerryksessä. Pientenkin ostosten vaikutukset voivat olla uskomattoman suuret.

Viisailla ja harkituilla valinnoilla voit antaa tukesi sille, että me suomalaiset selviydymme yhdessä tämänkin kriisin yli. Varmista, että juuri sinun päätöksesi on luomassa turvaa ja hyvinvointia myös paikalliselle yrittäjille.

Osta kotimaisista pienistä verkkokaupoista tuotteita ja palveluja, hanki lahjakortteja palveluihin, joita voit hyödyntää epidemian mentyä, tilaa tuotteita ja palvelujasi kotiisi, huollata kulkuvälineesi nyt – tapoja on monia.

Puhalletaan yhteen hiileen, pidetään huolta toisistamme, ei unohdeta paikallisia pieniä yrityksiä!

Pidetään huoli, että tärkeät palvelut ovat käytettävissämme senkin jälkeen, kun tämäkin kriisi on voitettu.

Uusimmat

Fingerpori

comic