Nuoret liikkuu

Forssan onnistunut voimisteluviikonloppu

Taika jr. Kuva: Forssan Naisvoimistelijat

Juttu on julkaistu Forssan Lehden Nuoret liikkuu -palstalla. Palstalla julkaistaan seurojen tuottamaa sisältöä.

Viikonloppuna Forssassa oli voimisteluntäyteinen viikonloppu, kun Forssan Naisvoimistelijat järjesti lauantaina 13.4. perinteisen kevätnäytöksen ja sunnuntaina 14.4. Forssa Cup -joukkuevoimistelukilpailun. Kevätnäytöksen teemana tänä vuonna toimi tietenkin kilpailut, ja jokainen esiintynyt ryhmä sai mitalit kaulaansa esityksen jälkeen.

Sunnuntain Forssa Cup sujui myös hienosti, niin järjestäjien, kuin Forssan Naisvoimistelijoista siellä kilpailleiden joukkueidenkin osalta. Kisajärjestelyt saivat kiitosta, ja myös joukkueet pärjäsivät hienosti: Hile suoritti 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa varman suorituksen saavuttaen yhteispisteet 14.550, 10-12 -vuotiaiden sarjassa Taika ja Taika jr paransivat jälleen kategoriatulostaan edellisistä kilpailuista (Taika ktg 4 ja Taika jr ktg 6) ja 8-10-vuotiaiden sarjassa Aquila saavutti upeasti kunniamaininnan rohkeasta esiintymisestään ja ilmaisustaan. Aquila sijoittui sarjassaan myös kolmen parhaan joukkoon (ktg 5). Välke ja Exilia esiintyivät kilpailuissa.

Hile. Kuva: Forssan Naisvoimistelijat

Näin pääset mukaan

Jos haluat mukaan junnupalstalle, ota yhteys Forssan Lehden Sami Koljoseen, sami.koljonen@forssanlehti.fi

Forssan Lehden Nuoret liikkuu -palstalla julkaistaan seurojen tuottamaa sisältöä.

Tällä hetkellä mukana ovat Feeniks Basket, Forssan Naisvoimistelijat, Forssan Suupparit, Forssan Salama, Humppilan Veikot, Koijärven Kunto, FoPs Juniorit, FJK ja Tammelan Ryske.

Lue Forssan Lehden juttu aiheesta: Nuorten liikkujien ääni kuuluville – Forssan Lehti avasi verkkosivuilleen oman sivuston junioriseuroille