Nuoret liikkuu

Ryskeen yleisurheilun kilparyhmäläisten kesätreenit alkoivat

Juttu on julkaistu Forssan Lehden Nuoret liikkuu -palstalla. Palstalla julkaistaan seurojen tuottamaa sisältöä.

 

Kilparyhmä harjoittelee vähintään kahdesti viikossa Tammelan uudistetulla urheilukentällä ja heittokentällä. Kilparyhmäläiset on jaettu kahteen eri ikäryhmään. Näin harjoitukset saadaan pidettyä mielekkäinä ja ikäryhmille sopivina. Alkuverkat ja välillä osa harjoittelustakin tehdään koko porukalla.

Kilparyhmä on tarkoitettu tavoitteellisille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa muuallakin kuin Tammelan omissa kilpailuissa. Ryhmän tavoitteena on parantaa suorituksia ja niiden tekniikkaa, sekä saada itsevarmuutta suorituksiin, jotta kisoissa urheilija voisi laittaa kaiken peliin ja ylittää itsensä. Samalla kehitetään myös muita urheilijan ominaisuuksia kuten kehonhallintaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja nopeutta.

Osa kilparyhmäläisistä aloitti kevään treenit pääsiäisleirillä. Alla olevalla videolla on kooste leirin eri treeneistä:

Treenit jatkuvat ensi viikolla ja jatkuvat koko kesän ajan.

 

Näin pääset mukaan

Jos haluat mukaan junnupalstalle, ota yhteys Forssan Lehden Sami Koljoseen, sami.koljonen@forssanlehti.fi

Forssan Lehden Nuoret liikkuu -palstalla julkaistaan seurojen tuottamaa sisältöä.

Tällä hetkellä mukana ovat Feeniks Basket, Forssan Naisvoimistelijat, Forssan Suupparit, Forssan Salama, Humppilan Veikot, Koijärven Kunto, FoPs Juniorit, FJK ja Tammelan Ryske.

Lue Forssan Lehden juttu aiheesta: Nuorten liikkujien ääni kuuluville – Forssan Lehti avasi verkkosivuilleen oman sivuston junioriseuroille