Pääkirjoitukset

Kaikkien aikojen tapahtumakesä on täällä! – Tänään ilmestyi myös Forssan Lehden Kesälehti

Pilvenmäen raviradalla nähdään hevosvoimia monessa muodossa, kun Kuninkuusravien jälkeen on vuorossa harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick. Kuva: Tapio Tuomela

Odotettu, kaivattu, ja vihdoin alkamassa. Kahden kuivan koronakesän jälkeen ennusteet lupaavat tapahtumakesää, jolle ei löydy vertaista.
Jos ovat kesän viikonloput olleet vähissä ja nopeasti ohi normaalivuosina, niin nyt ne todennäköisesti sujahtavat ohi entistä vauhdikkaammin ja entistä runsaammin tapahtumin kuormitettuina.

Forssan kulmilla elokuun alkuun on sijoittunut perinteinen superviikonloppu, kun Holjat, Pick-Nick ja Tammelan Hakkapeliittatapahtuma ovat tarjonneet kesävierailleen runsaan kattauksen viihdettä, vanhanajan markkinatunnelmaa ja kromin kiiltoa.

Alkavana kesänä superviikonloppuja on luvassa useita, kun pari vuotta hiljaiseloa viettäneet tapahtumat polkaistaan uudestaan käyntiin, eikä niitä kesäisiä viikonloppuja todellakaan ole mistään tulossa lisää.

Ennen juhannusta yhteiseen viikonloppuun on sovitettu Musica Kalevi Aho, Suvi-ilta ja Heinämessut. Toki niiden kohderyhmät ovat erilaisia, mutta aina on yleisössä heitäkin, jotka haluavat kokea kaiken tarjolla olevan.

Oman mausteensa kesään tuovat Kuninkuusravit. Ravikansan suurtapahtuma ei paikkakunnalla ole jokavuotista eikä edes jokavuosikymmenistä herkkua, mikä tekee tapahtumasta erityislaatuisen myös niille, joita ei kaviouran ääreen saa.

Odotettavissa on normaalia enemmän liikennettä, ihmisiä, väliaikaisia leirintäratkaisuja ja paljon muuta. Toivottavasti Forssan seutukunnan yrityksillekin riittää siivunsa ravikävijöiden tuomasta potista.

Tapahtumien lisäksi tänä kesänä on lupa juhlia, ja sitä lupaa moni aikoo hyödyntää niin paljon kuin mahdollista.
Kaikkien aikojen juhlakesää värittää lakkiaisviikonlopusta alkava putki rippijuhlineen, häineen, syntymäpäivineen ja ihan vain kesäjuhlineen. Nyt on tauon jälkeen lupa koota porukkaa yhteen ja nauttia kesästä ja toisten seurasta.

Toivoa sopii, ettei juhlien ja kesätapahtuminen järjestäminen valu hukkaan, vaan ihmiset rohkenevat lähteä liikkeelle. Varmaa on, että korona-aikana jemmaan jääneet pääsylippurahat löytävät käyttökohteen ja kerta toisensa jälkeen peruuntuneiden tapahtumien pääsyliput voi vihdoin käyttää.

Kesän tapahtumista ja muista jutuista pääset lukemaan tänään ilmestyneestä Forssan Lehden Kesälehdestä!

Mukavaa kesää, muistakaa nauttia suven parhaista antimista täysin rinnoin!

Uusimmat

Fingerpori

comic