Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Hoitajat ansaitsisivat palkankorotukset!

Lehdestä saa lukea, miten hykyläiset tekevät ylitöitä. Miten heidät palkitaan siitä? Korvaus ei iso ole ja palkkaus on matala.

Palkankorotukset hoitajille koko maahan

Poliitikkoja ja heidän puheitaan suht tarkasti seuranneena johtopäätökseni ovat: Sote on rahoille Kankkulan kaivo ja suurin toive on kaatua saappaat jalassa, äkkiä ja terveenä. Eipä jälkipolvet vielä tiedä, mitä on tulossa.

1945

Akvarelli-nimeä keksiessäni en pukeutunut kukkahattuun tai kesämekkoon, mutta sellainen puupäähattu olisi hieno omistaa! Jaksuhaleja kaikille mielensäpahoittajille.

Börje

Tosiasia (12.1.) samaa mieltä. Kuulostaa enemmän taidegallerian nimeltä kuin koululta. Hyvin meni nimivalinta…

Värisuora

Lämmin kiitos Forssan sairaalan tähystysyksikköön lääkärille sekä sairaanhoitajalle käydessäni siellä 10.1.2022 sain kokea ystävällisen vastaanoton. Tunsin olevani osaavissa käsissä.

RL

Posti taas(?!) myöhässä Venäjänkankaalla. Jakamatta kello 19.30.

TDK

Nimimerkki Ennakointi on kaiken a ja o (12.1.). Meidän äänestäjien pitää seuraavissa eduskuntavaaleissa varmaan äänestää toisella tavalla kuin viime vaaleissa. Itsehän me valitaan eduskunta.

PP

Pakkohan se on ajaa rekalla tyhjänä tukkileimikolle.

Metsänomistaja

Miks ravintolat kii/rajotukset, kaupat isotkin marketit vilisee satoja ihmisiä vierivierestä ja jopa ilman maskeja.

Kauppoihin myös rajattu määrä/ovivahdit?!!

NATO-jäsenyys vain ja ainoastaan selkiyttäisi Suomen tilannetta. Se on demokratioiden puolustusliitto, johon Suomenkin tulisi kuulua.

Länsituuli

Persut ovat väärässä. Ruotsalaiset lihapullat ovat parempia kuin suomalaiset.

ÖRKKI

Nim. Rokotettu (12.1.), on paljon tietoa, koska ei ole pää pehminnyt piikin takia. Ja ne tuhannet sairastuneet päivittäin on olleet jo rokotettuja. Miksi tätä on monen vaikea ymmärtää ja hyväksyä.

Ihmettelen