Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Ei ole yhtään sama asia, missä on meitä hoitava lääkäri ja tarvittavat hoitajat ja missä käymme heitä tapaamassa ja hoitoa saamassa

Kävimme keskiviikkona kirjoittamassa äänestyslippuun sen henkilön numeron, jonka katsoimme olevan ajatuksiltaan meitä lähimpänä. Kirjoitimme numeron siksi, että meillä on oma edustaja tulevissa hyvinvointialueen kokouksissa, joissa päätetään meidän hyvinvoinnista.

Kun vanhenemme koko ajan, niin hyvinvointimme tulee aina vain tärkeämmäksi. Ei ole yhtään sama asia, missä on meitä hoitava lääkäri ja tarvittavat hoitajat ja missä käymme heitä tapaamassa ja hoitoa saamassa.

Pitää olla myös tilat, jossa meitä tutkitaan, ja lopulta, jos vakava sairaus yllättää, – missä on se vuodepaikka ja missä saamme tarvittavaa ja hyvää ammatti-ihmisten antamaa hoitoa. Ei myöskään ole yhdentekevää, missä olemme viimeiset elämämme vuodet. Toivomme, että elämämme olisi loppuun asti elämisen arvoista ja myös taloudellisista huolista vapaata.

Siksi annoimme äänemme tutulle ja tunnolliseksi tietämällemme henkilölle, johon voimme aina pitää yhteyttä ja joka ottaa kokouksissa huomioon myös meidän mielipiteemme ja toimii sen mukaan.

Erkki Kaakinen