Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö eduskuntavaaliehdokasta? Tästä pääset Forssan Lehden vaalikoneeseen

Mielipide: Nato-jäsenyydestä kansanäänestys! Putin on saatettava kansanmurhasta muine sotarikoksineen vastuuseen kansainvälisen oikeuden edessä

Venäjän johto vaati länsimailta turvatakuita perustelunaan mahdollinen Naton ”leviäminen” rajanaapureikseen kuten Ukrainaan unohtamatta Suomeakaan vaatimuksissaan. Turvatakuita Venäjä ei ole saanut eikä enää tule lähitulevaisuudessa koskaan saamaankaan.

Omaa kansaansa tyrannisoiva Venäjän johto on ”hullun miehen taktiikallaan” hyökännyt presidentti Putinin käskystä omaa veljeskansaansa vastaan murhauttamalla siviilejä, naisia ja lapsia, joista teoista hänet on saatettava kansanmurhasta muine sotarikoksineen vastuuseen kansainvälisen oikeuden edessä.

Suomen on nyt vakavasti ja pikaisesti harkittava neuvoa-antavan kansanäänestyksen järjestämistä koskien mahdollista Nato-jäsenyyden hakemista niin kauan, kun Venäjän sotavoimat ovat kolme neljäsosaltaan enempi taikka vähempi sidottuja Ukrainassa sotimiseen.

Venäjän kansa ei ole syyllinen Ukrainan sotaan, sillä Venäjän johto salaa kaiken totuuden kansaltaan valehtelemalla jopa siinä määrin, että lopulta itsekin uskovat omiin valheisiinsa gangsterimaisina terroristeina ”hullun miehen taktiikoineen” (Lähde: Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola ).

Suomi on länsimaa ja kuuluu länsimaisen kulttuurin ja ajattelumallin piiriin, vaikkakin hyräilemme ja laulelemme mollisointuisia itäisiä sävelmiä kuten ”Leningrad Cowboys” konsanaan yhdessä puna-armeijan orkesterin kanssa – nämä ajat ovat nyt ikuisesti olleet ja menneet!

Raimo Rönkkö

Somero