Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö eduskuntavaaliehdokasta? Tästä pääset Forssan Lehden vaalikoneeseen

Mielipide: Mopojen nopeusrajoitus harkintaan – Mielestäni mopojen nopeutta pitäisi nostaa kulkemaan 65 km/h

Mielestäni mopojen nopeutta pitäisi nostaa kulkemaan 65 km/h. On vaarallista, kun mopot eivät kulje niin kovaa ja kuljettaja joutuu ajamaan pientareella, kun rekat painelevat ohi. Ilmavirrat ovat aivan jäätävät, hyvä, että ei lähde rekan mukana. Mopojen nopeutta pitäisi muuttaa, koska isommilla teillä sattuu paljon onnettomuuksia mopoilijoihin.

Mielestäni mopojen pitäisi kulkea 65 km/h, koska mopoilla ei pääse mihinkään ja täytyy ajella hiljaa jossain hiekalla ja melkein vielä ojassa. Samalla saataisiin viritykset loppumaan.

Autoilijoidenkin mielestä olisi kiva, kun mopot kulkisivat kovempaa eikä tarvitse körötellä takana. 15-vuotias kyllä osaa ajaa 65 km/h. Pitää olla tietenkin kunnon ajovarusteet.

Me nuoret haluamme tuntea tuulen ja nopeuden kehossamme ja ehtiä kouluun ajoissa. Oma moponi kulkee hieman yli 45 km/h ja tiedän, että se tunne on mahtipontinen. Tykkään jätellä muut mopot taakseni ja ohittaa heidät nopeudella.

Mopoilija