Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekisi mieleni sanoa...

Kirjoitin tammikuussa 2015 sosiaaliperusteisen maahanmuuton ongelmista ja maahanmuuttajien kulttuurieroista. Minut leimattiin rasistiksi. Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja Jussi Halla-aho on kertonut samoista asioista jo aiemmin.

2015 syksyllä tilanne ryöstäytyi käsistä. Pääministeri laittoi sosiaaliseen mediaan epäsuoran kutsun tulla Suomeen luvaten asuntonsa tulijoiden käyttöön. Päivi Nerg ilmoitti, että tiedetään, ketä tulijat on ja heidän taustat tunnetaan. Forssalainen ministeri paikallisen demarivaikuttajan kanssa äänestytti kielteisen vastaanottokeskuspäätöksen uusiksi ja keskus tuli Forssaan hyvin nopeasti yllättäen jopa kaupunginjohtajan.

Koska on ollut tiedossa, ketä tulijat on, pidän hallituksen ja em. henkilöiden toimia erittäin raskauttavina. He ovat päästäneet Suomeen henkilöitä, jotka ovat syyllistyneet hirvittäviin tekoihin. Varoituksia ei kuunneltu. Sen sijaan kuultiin, kuinka turvattomuus ei ole lisääntynyt. Kuultiin, että kunnat tienaa maahanmuuttajilla. Onko tapahtuneet teot sopiva hinta muutamalle veroeurolle? Olette syyllisiä monen lapsen traumatisoiviin kokemuksiin.

Suomalaisten päättäjien sinisilmäisyys kostautuu hirveällä hinnalla.

Myöntäkää virheenne, pyytäkää anteeksi ja erotkaa. Jarmo Kalliola