Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nilkat piiloon

Kuten monet ovat varmasti huomanneet, nykypäivän nuoriso, varsinkin tytöt, kulkevat jopa kovilla pakkasilla nilkat paljaina.

Mielestäni se on todella tyhmää ja jopa naurettavan näköistä. En ymmärrä, eikö heitä se ollenkaan pelota, eivätkö he tunne sitä, kun nilkat jäätyvät!?

Ymmärrän, että nuoret pitävät sitä kivan näköisenä, mutta silti sääolosuhteet pitäisi ottaa huomioon. Emme ole Espanjassa tai jossain muussa etelän maassa, missä talvea ei juurikaan ole, vaan elämme arktisessa maassa.

Suurin syy tässäkin tilanteessa ovat vanhemmat, joiden velvollisuushan on huolehtia lastensa asiallisesta säätilan huomioon ottavasta pukeutumisesta.

Asia on todella tärkeä ja siitä pitäisi puhua enemmän, niin kouluissa kuin kotonakin! Ulkonäköseikat on syytä unohtaa, vaan suojautua ja estää näin myöhemmin ilmi tulevat erilaiset tulehdukset ja muut sairaudet, jotka tekevät tästä koko yhteiskuntaa koskevan ongelman

Annabel Bernardi