Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aidattu leiri

Suomessa vähäosaisten lukumäärä lisääntyy takuuvarmasti aina vuoden alusta, kun eläkkeet ja sosiaaliset avustukset eivät nouse samassa prosenttitahdissa kuin hintojen nousuprosentit. Palkansaajien ansionnousu sen sijaan menee samassa nousuvauhdissa kuin hintojen indeksikorotuksetkin. Sijoittajien ja herraskansan tulojen nousuprosentti menee ylöspäin kuin hissi kohti pilvenpiirtäjän huippua, josta ei ole paluuta alaspäin.

Valtion velkakin nousee velkahissin tavoin ylöspäin, vaikka se nyt on hieman ollut pysähdyksissä, mutta taantuma jälleen painaa sitä ylöspäin menevää velkahissin nappia.

Vähäosaisten omasta indeksikorotushissistä on otettu ylösvetävä nostokoneisto pois vuodesta 1996 alkaen, jolloin hissi on ja pysyy alhaalla eikä hissikorjaajaa Suomenmaasta löydy. Pariisin ilmastomuutossopimuksen seurauksesta ja vähäosaisten onneksi on turha poltto laillisesti kielletty myös näkymättömän aidatun leirin sisäpuolella!

Ei lisää kaasua, komisariot!