Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hallitukselle työrauha

Ilari Tapion kysymykseen (FL 8.12.), onko tämä viimeinen taisto, kerron mielipiteeni demareita tuntien, että ei varmasti ole. Sillä he tekivät keskustapuolueen kanssa ”ikuisen yhteistyösopimuksen” ja jatkavat yhteistyötä hamaan tulevaisuuteen. Näiden kahden puolueen luulisi hyvin sopivan yhteen, koska heihin kuuluu paljon myös ruumiillisen työn tekijöitä.

Viime eduskuntavaaleissa saadun äänimäärän perusteella maan suurimmaksi puolueeksi nousseen SDP:n johdolla muodostetaan näinä päivinä Suomeen uusi hallitus edellisessä hallituksessa puoli vuotta mukana olleiden puolueiden voimin. Demareiden puoluevaltuusto esittää pääministeriksi kokenutta, mutta nuorta Sanna Marinia.

Hartaasti toivon, että pääministerin ja maan hallituksen annetaan rauhassa hoitaa asioita alkuun, eikä oppositiopuolueet alkaisi heti moittia hallituksen ohjelmaa kelvottomaksi. Uusi ohjelma ei voi olla huono, koska sen hyväksyvät kaikki viisi puoluetta, joiden kansanedustajat ovat kokeneita poliitikkoja ja enemmistönä eduskunnassa 117 edustajallaan.

Erkki Kaakinen