Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kyllä kokemustakin vielä tarvitaan

Keskiviikkona 26.2. minulta meni pullamössö väärään kurkkuun heti, kun avasin paikallisen aviisiin. Johanna T. pudotteli tasa-arvoa tuutin täydeltä kolumnissaan. Hän laittoi meidät hiukan vanhemmat ja ehkä jotain kokeneetkin heti turhina kustannuksina pois raakattaviksi. Hän vertaa meitä kivitaulun hakkaajiin ja että maailma muka muuttuu, niin se on tehnyt aina.

Asian tekee mielenkiintoiseksi se, että hän antaa ymmärtää, että nuoret ovat tehneet kaiken muutoksen, vaipat jalassako? Siinä vasta kehitystä!

On kuitenkin myönnettävä, että olen ulkopaikkakuntalainen enkä tunne täysin tilannetta Forssassa. Minä kuitenkin ymmärrän vielä esim. ettei raha tule kaupan seinästä ja olen ollut kehityksessä mukana johtajana, isänä, työssä ja kotona. Yli seitsenkymppisenä en ole vieläkään valmistunut vaan käyn edelleen elämänkoulua, mistä nykyihminen näyttää valmistuvan noin kolmekymppisenä kaiken oppineena!??

Keijo Ventola