Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Silmät kiinni Afrikkaan

”Sen, joka haluaa auttaa Afrikkaa, pitää puhua syntyvyysluvuista. 18 sivua toinen toistaan kunnianhimoisempia tavoitteita, mutta pahin ongelma – väestöräjähdys – mainitaan hädin tuskin sivulauseessa” (welt.de 11.3.). Artikkelin kirjoittaja kritisoi EU:n uutta strategiapaperia, jota tässäkin lehdessä esiteltiin 10.3.

Forssan Lehden artikkelissa tulkitaan hälyttävät kasvuluvut ennemminkin mahdollisuutena: 2030 Afrikassa on 700 miljoonaa työikäistä, kun Euroopassa on 500 miljoonaa ihmistä. Vuosisadan loppuun mennessä Afrikan asukasluku kasvaa nelinkertaiseksi neljään miljardiin, ellei EU-tuella saada sitä vieläkin suuremmaksi.

Suuri osa afrikkalaisista haluaa jo nyt muuttaa Eurooppaan. EU:n Schengen, avoin ulkoraja ja kalleimpaan hyvyyteen hurahtaneet poliitikot ovatkin mahdollistaneet suuren muuttoaallon, jonka seurauksena Euroopan maiden väestöt muuttuvat tulijoiden huomattavan korkean syntyvyyden takia.

Ylellä riemuittiin 29.1. Suomen tilanteesta: ”Maahanmuuttajat helpottavat jo merkittävästi Suomen vauvapulaa”. Tehokkainta on lisääntyminen silloin, kun uskonnollinen ideologia määrää tyttöjen elämän tarkoitukseksi äitiyden kuten islamissa. Joka kolmas lapsi maailmassa syntyy muslimiperheeseen ja jokaisessa maassa muslimit ovat nopeimmin lisääntyvä ryhmä.

Islam ei tunnusta YK:n ihmisoikeuksia ja sortaa naisia ja vähemmistöjä. Poliittisen islamin kritiikin aika on nyt, ellemme halua jättää jälkeläisiämme Euroopan kalifaatin alistetuksi vähemmistöryhmäksi. Media ei monikulttuuri-innossaan ole ajatellut, mihin meno ennen pitkää johtaa. ”Meillä on kellot, mutta heillä on aika.”

Timo Helin

Forssa