Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Luulin koronan olevan minussa

Onko ihmisten pelottelulla joku tavoite, peruutusta peruutusta, hyötyykö siitä joku? Ainakin yrittäjille kuuluu tulevan suuria tappioita. Vastausta kysymyksiin odotellessa, kerron hieman itsestäni. Olin viime tiistaina eläkkeensaajien juhlassa Forssan Työväentalossa, sali reilusti puolillaan kuuntelemassa ja nauttimassa hyvästä ohjelmasta. Illalla yskin ja aivastelin ja serlaa kului niistämisiin.

Keskiviikkona, nenä ja kurkku tukossa, aukesi voimakkaalla niistämisellä. Ajattelin, että nyt se on tullut, miks läksin.

Soitin terveyskeskukseen ja sain puhuvan ihmisen langanpäähän kolmannella yrittämällä. Muilla yrittämillä automaatti hoki, “ paina yks, paina kaks jne.

Kerroin hoitajalle vaivani: kova yskä, nuha, lämpö 38,2. Käskettiin tulla labran kautta klo 11.30 ja sitten luukulle 2. odottamaan. Otin muutaman Serla- nenäliinan taskuuni ja lähdin matkaan. Labrassa kirjattiin henkilötiedot ja miksi olin tullut? Hoitajan perässä piikitykseen ja kakkosluukulle odottamaan.(Olen ykkösryhmään kuuluva).

Pienen odotuksen jälkeen minulle kerrottiin valkoisten verisolujen olevan vähän koholla, ei koronavirusta. Ei mitään tehtävissä. Lepoa.

Kotiin lepäämään. Juotava vaikka lämmintä mehua. Kiitin ja vähän kumarsinkin. Muistan taas, miksi terveyskeskusjärjestelmä on Suomessa olemassa.

Erkki Kaakinen