Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tinteri – Tää koko pisnes perustuu siihen, että kumpikin valehtelee

Yksi monista ystävistäni pyysi minua kirjoittamaan hänestä Tinderiin eräänlaisen suosituskirjeen, koska olen kuulemma verbaalisesti meistä kahdesta lahjakkaampi. Nyt kun ei pääse ravintoloihin hurmaamaan vastakkaista sukupuolta karaokea laulamalla eikä tanssimalla.

Aluksi otin selvää, mikä se semmonen Tinteri oikein on. Se on osa tätä somesoppaa, sinne pistetään oma kuva ja sitten loppupäivä toljotetaan kännykkää ja toivotaan, että joku jantteri tai pimatsu vastaa lähettämällä oman kuvansa ja samalla ilmaisee kiinnostuksensa häneen. Tässä piilee pieni ansa, sillä pirustako sitä tietää, että onko siinä kuvassa juuri oikea jantteri vai ehkäpä joku Hunksien jäsen. Naisten ei kannata lähettää Jennifer Anistonin kuvaa, jätkät kyllä tunnistavat sen.

Riskin otettuasi ja klikattuasi ehkä todellisuudessa ylipainoisen krapulaisen somerolaisen jätkän tai pimun kuvaa, alat sitten kehumaan itseäsi maasta taivaaseen ja toivot sydämestäsi, että jossain kilahtaa ja kovaa.

Saa sille soittaakin, mutta parempi on ensin verbaalisesti haistella niin sanotusti tuulia. Että onko tämä tuleva adonis tai seksipommi aivan tyhjäpää vai jopa insinööri? No, miten päin vaan, sitten sovitte treffit ja eiku naimisiin.

Ennen vanhaan tämä toimi niin, että lähetettiin Forssa Lehden konttoriin kirje ja omakuva ja se julkaistiin seuraavana päivänä ja sen jälkeen käveltiin toivorikkaina, jospa joku olisi onkeen tarttunut. Sitten vaan vastauskirje ja loppuun että valokuva olisi kiva. Vastaukset t.l.k.

Tää koko pisnes perustuu siihen, että kumpikin valehtelee silmät suut täyteen. Esimeriksi ei kannata aivan ensimmäisessä kontaktissa väittää olevansa raitis ja tupakoimaton, jos ei sitä ole. Siitä jää aika nopeasti kiinni. Samoin on turha kehua olevansa uskollinen ja huumorintajuinen. Karanteenissa voi sanoa olevansa, varsinkin jos sattuu olemaan lusimassa Kylmäkoskella.

Kerroin tälle ystävälleni, että asiaa pitkään pohdittuani en kuitenkaan rupea virtuaaliseksi sutenööriksi tai edes puhemieheksi, joten jätin tämän kaverini pohtimaan yksin syntyjä syviä. Jos ei ala hänen kielenkantansa laulamaan, niin tulee pirun pitkä pääsiäinen, mutta kyllä se siitä.