Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronarahaa

Kyllä en nyt antaisi varakkaille firmoille rahaa, vaan niille, jotka sitä todella tarvitsevat. Pienille ja keskisuurille yrityksille, että selviäisivät koronalaman yli. Avustaisin turistikohteita, kuten hiihtokeskuksia ja luontokohteita ympäri maan. Kansallispuistoja ja vesiliikennettä. Näillä seuduin avustaisin esimerkiksi Forssan Elävien Kuvien Teatteria, Forssan museoita, Tammelan Hakkapeliitta -tapahtumaa, Saaren puistoa, Torronsuota, Jokioisten Elonkiertoa, Ypäjän hevosopistoa, jne. Suomalaista eksotiikkaa

Kyllä en nyt antaisi varakkaille firmoille rahaa, vaan niille, jotka sitä todella tarvitsevat. Pienille ja keskisuurille yrityksille, että selviäisivät koronalaman yli.

Avustaisin turistikohteita, kuten hiihtokeskuksia ja luontokohteita ympäri maan. Kansallispuistoja ja vesiliikennettä.

Näillä seuduin avustaisin esimerkiksi Forssan Elävien Kuvien Teatteria, Forssan museoita, Tammelan Hakkapeliitta -tapahtumaa, Saaren puistoa, Torronsuota, Jokioisten Elonkiertoa, Ypäjän hevosopistoa, jne.

Suomalaista eksotiikkaa