Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö eduskuntavaaliehdokasta? Tästä pääset Forssan Lehden vaalikoneeseen

Uhrataan seniorit koronalle

Suomessa on yli 850 000 ikäihmistä, joista n. 10 % yli 70-vuotiasta.

Elämme kuin Kakolassa ennen muinoin. Meitä ei saa tulla tapaamaan. Me saamme kyllä käydä kaupassa, mutta turpanaamaria ei näy kenelläkään.

Meitä kohdellaan kuin vajaaälyisiä. Tämäkö on palkkio siitä, että olemme rakentaneet Suomen?

Joku sanoi, että tavataan haudalla. Melkoista ironiaa.

Ihan vaan mieleeni pälähti, että jos vaimo, joka on töissä, saa tartunnan. Pitääkö muuttaa vessaan, makuuhuoneen sängyn alle tai lähteä evakkoon. Sehän on selvää, että mikään vaihtoehto ei ole oikea.

Joku ylipuoskari oikein Helsingistä antoi ymmärtää, että uhrataan vanhukset ja otetaan käyttöön ns. laumasuoja. Lampailla on kai laumasuoja. Ettei vaan tuo puoskari itse saisi tartunnan.

Kuulin toki, että me takametsien tallerot emme ole saneet vielä yhden yhtäkään tartuntaa. Toistaiseksi Forssa on ns. koronavapaa alue. Pidetään siis tori kiinni, etteivät Tammelan mökkiläiset pääse levittämään tautia.

Asia, jota olen ihmetellyt on, että miksi forssalaiset eivät käytä noita turpasuojia. Mitä häpeämistä niissä on. Niinä parina kertana, kun olen pakosta käynyt kaupassa, en ole nähnyt ensimmäiselläkään. Mikä siinä on niin vaikeata? Muualla maailmassa se on ennemmin tapa kuin puute.

Loppujen lopuksi vuosi on lyhyt aika karanteenisssa. Kyllä sen kestää. Jos ei kestä niin on ainakin nuorisolla töitä sen jälkeen , jos kelpaa.

Keijo Wääri