Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä menee hyvän ja pahan juorun raja?

Julma juorujen levittäminen pitäisi saada kuriin.

Kaikki voisivat miettiä omalta kohdaltaan vastaavia tilanteita ja miettiä, miltä itsestä tuntuisi samassa tilanteessa, vasta sitten ymmärtäisi kärsivien ja vääryyttä kokevien tunteita!!

Sitäkin, miten paljon pahaa ja vääryyttä moinen toisten maineen tahraaminen ja mustamaalaaminen saa aikaan esim. masennusta, työkyvyttömyyttä, syrjintää, kiusaamista, hyljeksintää, yksinäisyyttä ja kaikkia muuta, mitä toinen ei ole edes ansainnut johtuen muiden aiheuttamasta tuskasta !!

Levittää toisen olevan varas, vaikka hän ei ole lähimainkaan sellainen. Pelkästään kiusaamis- tai hänen elämänsä tuhoamismielessä on kunniaa loukkaavaa. Tai muita paikkansa pitämättömiä asioita, jotka aiheuttavat kohteelle hankaluuksia ja aiheetonta kärsimystä.

Miten vakavasta asiasta levittelyssä on kyse.

Toki kaikki varmasti juoruilevat, mutta eri asia mielestäni juoruta vain niistä perättömistä negatiivisista asioista. Se on tahallista mustamaalaamista.

Itse olen huomannut saman, että nämä henkilöt ovat joko kateellisia, katkeria tai tyhjän elämän omaavia.

Puolustakaa hyvyyttä, älkää lähtekö juoruihin mukaan. Ilmapiiri on jossakin yrityksissä mennyt ala-arvoiseksi.

Juorusieniä tuskin kannattaa pitää kovin kiinnostavina tuttavuuksina muutenkaan.

Asta Jaakkola KD