Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koiranomistajat, homma hanskaan ja kakkapussi mukaan!

Juhalle (FL 18.2.) mitä parhain kiitos muistutuksesta kaikille, joilla on KOIRAS lemmikkinä, harrastekaverina tai vaikkapa työ- tai virkakoirana. Nämä KOIRASkaverit oppivat kaikenmoista, tulemaan luokse, seuraamaan, istumaan, jäljestämään, puolustamaan isäntäänsä ja vaikka mitä. Yksi puute niillä kuitenkin on, eivät osaa yleensä, ainakaan kaikki, käydä vesassa tarpeillaan.

Tarpeita tehdään yleensä lenkillä, nostamalla jalkaa pissatessa tai ottamalla kunnon takakyykky isomman tarpeen yllättäessä. Tässä takakyykkyvaiheen jälkeen jokaisen vastuullisen ”ISÄNNÄN” tulisi puuttua tilanteeseen ja korjata jätös, pötkylä talteen. Helppoa kuin heinän teko; Ota kakkapussi käteen nurin päin ja kappaa pötkylä pussiin, käännä talteen ja jätä polut, ladut jne. siistiksi.

Miksi tämä simppeli homma on niin vaikeaa? Miksei tätä pikku hommaa viitsitä tai haluta tehdä?

Tästä muutamien ”ISÄNTIEN” välinpitämättömyydestä kärsii kaikki koiranomistajat. Joten nyt KAIKKI koiranomistajat homma hanskaan ja kakkapussi mukaan kun lähdetään lenkille. Näin saadaan hyväksyntää itselle ja parhaalle kaverillemme.

Markku Kaleva